Вечерашниот натпревар заслужува доста критики...
Прво, првото полувреме беше катастрофа... Се освен голот на Меси
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
беше целосна катастрофа!
Одбраната..
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Кој ни е наследник на капитенот, драги брача Каталонци? Капа доле за Маске, одличен е, ама вечерва направи непромислен кикс. Пике никогаш не ми се допаѓал, никогаш не сум имал високо мислење за него и никогаш досега не го променил тоа мое мислење!
Добро, кој кур им беше денеска? После исклучувањето на Адриано, можам да разберам до некаде(иако и тогаш требаше да нападнат, а тие ја пимплаат топката), ама првите 20 минути како да играше Јувенил Ш.
Криво ми е само затоа што не сме послаби од нив и што можеме да ги победиме.... А ние губиме како резултат на глупаво и крајно ретардирани примени голови и поклони од бисерот Виктор Валдес.
Не дека барам алиби за поразот, ама отсуството на Алвес, беше едно од клучните работи!!
Меси играше плеј, Педро помошен судија, а напаѓач немавме.
После исклучувањето на Санчез(кој и така е големо дрво), игравме без напаѓач. Педро беше залепен до аут-линијата, а Меси играше многу повлечено. Мораше да влезе Виља на местото на Педро. Виља барем знае да даде гол, да игра како шпиц. Кога играме со 2 напаѓача, мора да се игра со Меси и Виља. Педро и Тељо се класични крила кој играат само по страна и прават муабет со линискиот судија.
Ајде, ова да се заборави, на крајот излеговме живи, можевме да бидеме и понижени.
Да се сконцентрираат на битката во Ла Лига и ЛШ!
VISCA EL BARCA!!! <3<3<3
--- надополнето: 30 август 2012 во 02:46 ---
И да.. Да не заборавам. Сонг откако влезе, одлично се покажа, според мене. Ни фалеше таков играч, јак снажен, за ДМ треба таков играч, сличен на Јаја Туре.
За управата давам еден голем .!. Афелај го продаваат, Алексис го чуваат.
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Не велам Алексис да си иде, ама со оглед во каква форма е, Афелај може часови да му држи.