Фан Клуб: Барселона

I

IBIZA SOUND

Гостин
ova so alba izgleda e vistina,toa znaci deka so adriano ke se zboguvame najverojatno

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Браво, браво, топ играч. Уште стопер и напаѓач, ама напаѓач некако тешко :mad:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.753
Поени од реакции
22.978
ja se mislam dali ke ja svane taktikata na barsa :)
На него не му требаат тактики. Чави ќе му пушта long balls, он ќе кине мрежи. :icon_lol: Па ќе видиме тогаш дали Пепе ќе гази раце. :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Честито нека ни е Алба, како што беше оргазам да се гледа десната страна, сега ќе биде и левата...
Што викавме за Пиќе и Цеск, сега и за Алба, Леси се враќа дома...
Еве го малиот доле...

п.с. Сите се враќаат дома. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
ova so alba izgleda e vistina,toa znaci deka so adriano ke se zboguvame najverojatno
Не бе Гоче не значи тоа! Долга е сезоната и ни требаат по 2-ца за една позиција.

Одличен потег е ова со Алба. Од која страна ќе се пазат сега противниците...ем лево ем десно :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.753
Поени од реакции
22.978
Чисто да не заборавиме, да видиме што имаме на располагање :D
Валдес/Пинто
Дани/Монтоја - - - - - Пике/Фонтас - - - - - Пујол/Маске - - - - - Алба/Адриано
Бускетс/Кеита
Чави/Тиаго - - - - - Иниеста/Цеск
Педро/Куенка - - - - - Меси/Санчез - - - - - Виља/Афелај
Да не го заборавиме и Абидал, но сега засега за него најбитно е да закрепне целосно.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Валдес/Пинто
Бускетс/Кеита
Да не го заборавиме и Абидал, но сега засега за него најбитно е да закрепне целосно.
Да играме со 2 тима, овој вториот (резевниот) ќе заврши втор, пред Реал. :D
Мислам дека оваа сезона Цеск ќе ги игра они полесните утакмици како стартер место Чави, пошо веќе у години е човекот и ќе го одмараат за они кај што ни е најмногу потребен а истото важи и за Маскерано со Пујол.
Ако се донесе еден стопер, од светска класа, ја би Кеита да си оди, а Маскерано да се бори со Бускетс во средината на теренот, а не како стопер. Голман Валдес, десно стандард Дани, лево ваљда Алба после Европсково исто и Пиќе, Бускетс и Иниеста.. Е сеа у нападот Меси игра сигурно и уште двајца, ја ви за Виља ако е се ОК со повредата и Санчез, Афелај и Куенка да чекаат шанса од клупата, ама некако и Педро не ми е за на клупа :D Ај ќе среди Тито тоа, само се надевам нема како лани со Фабрегас у шпиц.

P

pepito*

Гостин
Валдес/Пинто
Бускетс/Кеита
Џонатан дос Сантос, Муниеса, Бартра и Монтоја се промовирани во прв тим од наредна сезона, можеш да ги додадеш првите тројца.

Едит

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Редно беше Муниеса да добие статус во прв тим. Го гледав еднаш на една пријателска поемеѓу Барса Б и Виљареал, дечкото е копија на Пујол, не само во физичкиот изглед туку и во однесувањето на теренот. Трча, се бори, ги смирува, верувам дека во иднина ќе биде одлична замена за Пујол. Инаку се појави некоја информација дека можно е Афелај да заврши на лоан. Сега за сега Лацио пројавил интерес, се надевам дека нема да го пуштат никаде да оди, треба да му се даде шанса.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.753
Поени од реакции
22.978
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
http://www.forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Реал-Мадрид.54925/page-585#post-5131160
Ми се допаѓа што и во вакви времиња, кога се шампиони на Шпанија, тие се замараат со Меси, Чави и Иниеста. Доказ за тоа колку е голема оваа 3ка. (y)
Паролата ја вака ја прочитав. Меси + Чави + Иниеста = на она што Кики нема никад да биде, тимски играч:D

Kajgana Shop

На врв Bottom