I
IBIZA SOUND
Гостин
ova so alba izgleda e vistina,toa znaci deka so adriano ke se zboguvame najverojatno
Во комбинација со Алвес и Пинто карневали ќе праватA da go zememe Baloteli))
ja se mislam dali ke ja svane taktikata na barsaA da go zememe Baloteli))
На него не му требаат тактики. Чави ќе му пушта long balls, он ќе кине мрежи.ja se mislam dali ke ja svane taktikata na barsa![]()
Не бе Гоче не значи тоа! Долга е сезоната и ни требаат по 2-ца за една позиција.ova so alba izgleda e vistina,toa znaci deka so adriano ke se zboguvame najverojatno
Да играме со 2 тима, овој вториот (резевниот) ќе заврши втор, пред Реал.Чисто да не заборавиме, да видиме што имаме на располагање
Валдес/ПинтоДани/Монтоја - - - - - Пике/Фонтас - - - - - Пујол/Маске - - - - - Алба/АдрианоБускетс/КеитаЧави/Тиаго - - - - - Иниеста/ЦескПедро/Куенка - - - - - Меси/Санчез - - - - - Виља/АфелајДа не го заборавиме и Абидал, но сега засега за него најбитно е да закрепне целосно.
Џонатан дос Сантос, Муниеса, Бартра и Монтоја се промовирани во прв тим од наредна сезона, можеш да ги додадеш првите тројца.Чисто да не заборавиме, да видиме што имаме на располагање
Валдес/ПинтоДани/Монтоја - - - - - Пике/Фонтас - - - - - Пујол/Маске - - - - - Алба/АдрианоБускетс/КеитаЧави/Тиаго - - - - - Иниеста/ЦескПедро/Куенка - - - - - Меси/Санчез - - - - - Виља/АфелајДа не го заборавиме и Абидал, но сега засега за него најбитно е да закрепне целосно.
Паролата ја вака ја прочитав. Меси + Чави + Иниеста = на она што Кики нема никад да биде, тимски играчhttp://www.forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Реал-Мадрид.54925/page-585#post-5131160
Ми се допаѓа што и во вакви времиња, кога се шампиони на Шпанија, тие се замараат со Меси, Чави и Иниеста. Доказ за тоа колку е голема оваа 3ка.![]()