И јас сум за тоа да му се даде жанса на Афелај а Куенка да оди на позајмица да се искали малце. Не знаеме каков тип е Тито, и што мисли затоа и толку многу шпекулации има со играчи. Иако некои медиуми ја форсираа идејата за продажба на Алвеш денеска една интересна изјава доаѓа токму од него.
Alves: "I'm feeling great at Barça, I'm happy, never thought about leaving. I want to stay and continue to make history with Barça."
Верувам дека ќе ми се исполни желбата да дојде Жорди Алба, сепак сум загрижен за напаѓач. Некако мислам дека и оваа година ќе се направи грешка и нема да се ангажира. Повеќе внимание се посветува на одбрана што е ок. Но останува да ме демантира Тито.
Инаку во однос на таленти имаме во иднина ќе имаме топ одбрана. Тука се Фонтас, Бартра и Муниеса. Пеп за Фонтас изјави дека ќе се развие во добар и цврст играч, уште пред 3 год во Марка Муниеса го анализираа како новиот Пујол.
Останува да видиме што ќе биде после официјалното претставување на Тито, што ќе биде после Европското и што ќе биде во иднина
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)