Фан Клуб: Барселона

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ја мислам дека нема да дојде Силва, колку и да се зголемуваат шпекулациите. Многу важен играч е за Милан, а и да сака да дојде мислам дека ќе побараат сума која што Росел нема да сака да ја плати.

А ме нервира тоа што до сега не прочитав никаде дека сериозно сме заинтересирани за напаѓач, којшто во овој трансфер период мора да ни биде приоритет. Е сеа, се зависи од тоа каков тип на напаѓач сака Тито. :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ја мислам дека нема да дојде Силва, колку и да се зголемуваат шпекулациите. Многу важен играч е за Милан, а и да сака да дојде мислам дека ќе побараат сума која што Росел нема да сака да ја плати.

А ме нервира тоа што до сега не прочитав никаде дека сериозно сме заинтересирани за напаѓач, којшто во овој трансфер период мора да ни биде приоритет. Е сеа, се зависи од тоа каков тип на напаѓач сака Тито. :)
koa edno detiste kako hazard(i toa epten precenet) celzi go kupuva za nad 40 milion evra...togas milan komotno za silva moze da bara 100ce.... poso bolje DC nema....taka da dosta tesko silva bi dosol vo barsa...edino ako sakaat galijani i berlo milan da stane tim kako katanija .. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Unless the player asks to leave and the club receives an irresistible offer, Barcelona don't plan to sell Dani Alves (29) this summer.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Финтата е што иако бараме централен дефанзивец, не ни е неопходен и управата може да се задоволи и со не толку квалитетно засилување. Ги имаме Пујол и Пике... иако првиот е во години игра како да има 25, а вториот варираше во формата сезонава, али ќе се оправи. Тука е и Маскерано кој годинава беше најконстантен во одбраната и мора да се признае дека одигра ѕверски на позиција која што не му е природна.

Поентата е што доколку Милан побара многу голема сума ќе престанат контактите помеѓу двата клуба, знаејќи го Росел и неговата политика на купување на нови играчи.

П.С. Голем ценкарош е Росел, сетете се за која сума го зема Фабрегас :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ќе биде значи летово како ланското. Шпанска серија Барса-Фабре оваа година. Росељ, Галијани и Силва нова сезона :pos:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Со Алба работа е скоро завршена и се шпекулира дека уште пред европското ќе потпише за 12 милиони.
Арсенал се заинтересирани за Куенка и се спремни да дадат околу 10 милиони. Ја мислам дека треба да го пуштат пошо имаме доволно напаѓачи (Меси, Санчез, Виља, Педро, Афелај) и плус можно е да земеме некој летово, а 10 мил. не е мала сума за играч од кантарата.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Абе луѓе како напредува Deulofeu ? Се сеќавате на него мислам? Најавуван како голем талент ама уште гледам за Барса Б игра. Денес во победата од 0:6 дал 2 гола. Искрено што гледав на youtube ми изгледа дека ќе го биде, уште е млад па очекувам следнава сезона против послабите екипи и во куп да добива шанса за 1 тим. :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Со Алба работа е скоро завршена и се шпекулира дека уште пред европското ќе потпише за 12 милиони.
Арсенал се заинтересирани за Куенка и се спремни да дадат околу 10 милиони. Ја мислам дека треба да го пуштат пошо имаме доволно напаѓачи (Меси, Санчез, Виља, Педро, Афелај) и плус можно е да земеме некој летово, а 10 мил. не е мала сума за играч од кантарата.
Дефинитивно Куенка треба да се продаде или на позајмица да се даде, Афелај може да биде далеку покорисен + поискусен е, сеа сезонава шо му се заеба со повредата е друга работа. Иначе да не го заборавиме и Фонтас како штопер на кого исто треба шанса да му се даде.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Дефинитивно Куенка треба да се продаде или на позајмица да се даде, Афелај може да биде далеку покорисен + поискусен е, сеа сезонава шо му се заеба со повредата е друга работа. Иначе да не го заборавиме и Фонтас како штопер на кого исто треба шанса да му се даде.
На нашиви недоверливи страни прочитав као демек Т.Силва прифатил да се пресели во Барса, а Милан за тоа барал 40 мил. + нашиот Тиаго и сме прифатиле. :tapp:
Реално ако се согласат за 35 мил. Милан одма нека даваат нашиве со Пиќе ќе бидат најјакиот штоперски тандем, едниот висок и добар у воздушни дуели, другиот низок со техника и плус добар во возфушен дуел.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Алба ни е потребен,за Тиаго не знам,само ја копирав сликава чисто онака..
Јас би му дал шанса на Бартра некако имам предчуство дека дечкото е сјаен :)
ме доби со ова,предност пред фонтас секако треба да добие фонтас е тромав..
плус се шпекулира дека ќе иде на позајмица негде..
во средина,ако никој не се продаде,ок е.
нападот е исто Ок,не би продавал јас никого ама ај тие си знаат.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хммм....

In case Milan sell Thiago Silva, Barcelona have a first option to sign him. The option was part of Ibrahimovic deal.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Кој е дечково до Чави :D Ај да видам кој ќе го познае...

Kajgana Shop

На врв Bottom