Фан Клуб: Барселона

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
фали Виља во тимот, така ми се чини ... :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Се чекаат падобранциве да дојдат и да кењаат.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Многу сте подобри од Милан , али сепак многу ви помогаат у Чемпионс :)

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Никаков пенал.Судијава изгледа надокнадува она што требаше да се свири на Сан Сиро...

Слаба игра се на се..Се надевам на подобро второ полувреме.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Првиот си беше чист пенал, вториот престрого досуден, иако имаше влечење.

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
не знам дали искрено ке сте горди со една ваква победа... и сега ако даде гол ибра неколку минути пред крајот. кутриот судија тогаш, ке мора за кратко време, да осмисли уште еден пенал... да не ме сфатите како провокација, можеби имаше некои елементи за фаул, ама не е кошарка за секое повлекување 2 слободни/пенали... тоа дека имате несебична подршка го тврдат сите други навивачи и љубители на фудбал, освен тие на Барса нормално. поздрав (y)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Многу слабо од Барса. Ко да незнаат гол да дадат цел тим освен Меси.

Гвардиола ја има погодено тактиката се прават многу шанси, се отвара одбраната на Милан ама срамота е што не користат Чави, Ињеста и Алвес. Па и Меси лошо шутира од игра.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дон Андрес.....да бе слаб бил.
Инаку Куена аут веднаш......

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.199
Поени од реакции
959
Според мене десната страна е далеку послаба. Многу офанзивно игра Алвес и останува дупка во одбраната, Пике исто така ми делува некако споро, а на другата страна солидно си ја вршат работата Пујол и Маскерано...Итно фали лев бек за пујол да си се премести на централната позиција бидејки Пике без Пујол до него е доста несигурен...

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
не знам дали искрено ке сте горди со една ваква победа... и сега ако даде гол ибра неколку минути пред крајот. кутриот судија тогаш, ке мора за кратко време, да осмисли уште еден пенал... да не ме сфатите како провокација, можеби имаше некои елементи за фаул, ама не е кошарка за секое повлекување 2 слободни/пенали... тоа дека имате несебична подршка го тврдат сите други навивачи и љубители на фудбал, освен тие на Барса нормално. поздрав (y)
Да де. Може беа пенали ама не треба да ги суди затоа што ова не е кошарка. Многу тапа муабет правиш тука друже.
Не може во четврт финале во лига на шампиони да мисли судијата на играта дали ќе ја наруши со црвен или со пенал. Огромен е влогот. Тоа што го гледа тоа го суди.

Kajgana Shop

На врв Bottom