Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Guardiola: “Madrid have improved on their positioning on the pitch. I think they will come out to pressure high up the pitch, they’ve done well in the past with this strategy, but we will be ready for any situation.”

(y);)

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Каталонци како сте денес расположени? Ќе ги брцаме ли дрвава?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
се надевам Виља ќе биди спремен вечерва д покажи што знае,тука е Меси,но би било одлично да се оттргне вниманието од него барем некое време.........сигурен сум дека Задрид ќе ја има играта барем во првото полувреме и дека Меси ќе има барем два слаломи во текот на натпреварот........годинава вистина е неблагодарно да се прогнозира натпреварот.......очекувам Цеск да се искажи во првото Ел Класико за него

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

Не е никаква провокација...да ве расположам малце гледам многу сте напнати пред ел класико :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Cules...што и да се случи вечерва ние ќе го бодриме овој фантастичен тим кој ни даде многу радости,уживања,трофеи,победи,голови...и се друго во кое ние фановите на Барселона уживавме!

Барса си е Барса и одиме на победа,без разлика што Мадрид е гладен за победа,за одмазда,за трофеи...ние на клупа го имаме Пеп Гвардиола,човекот кој многупати досега докажа дека е еден од најдобрите мотиватори во светот на фудбалот.Го имаме Лео Меси најдобриот на планетата,имаме виртуози како Чави,Иниеста и Фабрегас.Имаме вистински капетан кој без разлика дали ќе биде на теренот или на клупата ќе биде предводник на момчињата.

Не сакам да коментирам околу составот...туку само ќе кажам: Јас верувам во оваа моќна Барселона!

Неколку години уживаме во победите над Мадрид,но и ако бидеме поразени тоа нема да смени ништо...освен нешто...ќе ни ја зацврстува љубовта кон овој тим.

VISCA BARCA!

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Многу веројатно :

Пинто​
Монтоја Фонтас Бартра Кико Фемениа​
Џонатан​
Тиаго Роберто​
Куенка Рафиња Делафеу​
:icon_mrgr:
П.С Секој нареден час минува се побавно, секој нареден миг е толку далечен, а 22:00 ми се чини како да е после една година ..... СО СРЕЌА КАТАЛОНЦИ, ОВА Е ПРАЗНИК ЗА СИТЕ НАС, УЖИВАЈТЕ .....​
И за крај, што и да се случи, ние секогаш ќе го сакаме овој неверојатен тим, резултатот е спореден, за нас играчите ќе се секогаш победници ....​

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.850
Поени од реакции
10.305
Очекувам еден од оние перфектни натпревари за Барса. Знаете, оние натпревари на кои што уште по првите 3-4 минути ние навивачите знаеме дека тимот е мотивиран и ќе изигра 90 минути надвор од границите на нормалното. Така беше кога игравме 2-6 на Бернабе - иако не тргна најдобро резултатски знаев дека ќе се вратат, едноставно секој допир на топката ми го даваше тоа чувство на доверба. Последен таков натпревар беше против Јунајтед во ЛШ - едноставно несопирливи. Доколку играат на тоа ниво вечерва и 2 тима на Реал да излезат на терен ќе изгубат. Како и да е, одиме на победа и уште едно докажување на најдобриот тим во историјата на фудбалот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Момци ме немаше неколку дена, се вратив навреме.
Одиме денеска на уште едно реметење, на намалување на разликата и полека полкеа да одиме кон првото место.
VISCA BARCA

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.698
Поени од реакции
22.833
Ако не добијам инфаркт до 22ч. добро е. Вака не ме пукала нервоза пред ниедно Ел Класико. Ај на добро нека е. :)
Не можам да пишувам ништо за состави, мостави, формации, тактики..... Само со цело срце вечерва ќе сум со Барса.
Ај, пред да се одјавам, неколку хитови како за овој повод. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom