Преку к*р ми е со ваквите клипови од кога се појави Мурињо само за ова постирате !--- надополнето: Nov 24, 2011 3:17 PM ---
Пред да почнете да мудрувате, до крај изгледајте!
1:45 Играта со рака за која зборував во претходниот постПрегледај го приврзокот 36731
--- надополнето: Nov 24, 2011 1:56 AM ---
Доста квалитетен хајлајтс со сите шанси и погодоци од натпреварот ....
Ниеден судија никогаш нема во таа ситуација да свирне пенал, ни играчите на Барса не бараа пенал, обично кога некоја одлука не им одговара 10 души плус Валдез го опкружуваат судијата.1:45 Играта со рака за која зборував во претходниот пост
Реалност е ова, шо се лутиш.Како победувате?Вака како на клипчево?Преку к*р ми е со ваквите клипови од кога се појави Мурињо само за ова постирате !
Наше е да победуваме ваше е да плачете !
Ало господине па на фан клуб Милан некој рече дека пеналот не бил пенал. Овде можеше судијата со чиста совест да си досуди пенал, при пеналот имаше влечење од зад грб и наместо Аквилани кој требаше да добие црвен, жолт доби Неста...Ниеден судија никогаш нема во таа ситуација да свирне пенал, ни играчите на Барса не бараа пенал, обично кога некоја одлука не им одговара 10 души плус Валдез го опкружуваат судијата.
Абиати одбрани и со голема брзина топката се одби и удри во раката на Неста, нема никаква намера ниту е спречен гол.
Нема никаква основа за пенал.
Да, баш така победуваме. Има пари Росел и им ги дава на судиите. А, сега фаќај магла!Како победувате?Вака како на клипчево?
Јас појма немам нит ме интересира што кажале во Фан Клуб Милан.Ало господине па на фан клуб Милан некој рече дека пеналот не бил пенал. Овде можеше судијата со чиста совест да си досуди пенал, при пеналот имаше влечење од зад грб и наместо Аквилани кој требаше да добие црвен, жолт доби Неста...
Да бе ни се може, и титули освојуваме со насместени утакмици и наместени судии.....oh wait!Реалност е ова, шо се лутиш.Како победувате?Вака како на клипчево?