Вака и ЕТХ со Јунајтед али има многу повреди...Не знам дали е до играчите, или до тренерот, али секоја чест за играва во второ.
Викаш, ако има потреба да се изедат гомна за Јунајтед, ке се направи тоа, па макар и во Фан Клуб Барселона...Вака и ЕТХ со Јунајтед али има многу повреди...
Во ПЛ не ми е интересно веќе док не се смени ситуацијата.Викаш, ако има потреба да се изедат гомна за Јунајтед, ке се направи тоа, па макар и во Фан Клуб Барселона...
Штом е таква ситуација, лапај Џеки мрсно.Во ПЛ не ми е интересно веќе док не се смени ситуацијата.
Се повреди Бернал за цела сезона, уште еден талент од Ла Марија што не го знаевме, па му даде шанса на Касадо. Додуша го знаев Касадо само поради тоа што беше на клупа лани во ЛШ кога ги гледав во живо, ама го немав видено како игра. Страшен е, од кај ги вадат играчиве стварно немам појма. Се нервирав што не купивме ДМ, мислев пропадна сезоната пред да почне. Затоа јас пишувам експертски мислења на форум кајгана а Флик е тренер на БарсаОвој Касадо играше лани?
21 година и не малку, за талент што треба да добие шанса во Барса.
Отсекогаш бил сметан за голем талент или од никаде се појави и искористи шанса?
Се повреди Бернал за цела сезона, уште еден талент од Ла Марија што не го знаевме, па му даде шанса на Касадо. Додуша го знаев Касадо само поради тоа што беше на клупа лани во ЛШ кога ги гледав во живо, ама го немав видено како игра. Страшен е, од кај ги вадат играчиве стварно немам појма. Се нервирав што не купивме ДМ, мислев пропадна сезоната пред да почне. Затоа јас пишувам експертски мислења на форум кајгана а Флик е тренер на Барса
Останав без куќа у пичку матер.Не се кревајте во облаци. Со Реал играме. Ќе бидат мотивирани 100ка. Имаат многу добра екипа, на контри можат да не убијат, и со топки "од втор план".
Ние ако играме исто високо како со Баерн, мислам дека циганчињата многу боље ќе се снајдат. Балде лета напред, имаме многу дупки.
Дај Боже да тепаме, али ќе биде многу тешко.
Коцкарски, мислам дека ГГ3+ ти е "стави куќа - земи две".