Фан Клуб: Барселона

Член од
29 април 2015
Мислења
4.242
Поени од реакции
4.161
Топ фудбал, само ме нервира Лева што ја кочи играта. Олмо да игра напаѓач моментално едно 100 гола ќе има на крај сезона со ваква игра.
Браво за дечките уште еднаш.
Мора да се пофалат Касадо и Педри за средината..
Одбраната може да се подобри уште бааги.
Балде во дефанзива е дупе.

П.С. Само да не се искурчат и да летнат до небо па на ЕлКласико да не треснат од земја.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.081
Топ фудбал, само ме нервира Лева што ја кочи играта. Олмо да игра напаѓач моментално едно 100 гола ќе има на крај сезона со ваква игра.
Браво за дечките уште еднаш.
Мора да се пофалат Касадо и Педри за средината..
Одбраната може да се подобри уште бааги.
Балде во дефанзива е дупе.

П.С. Само да не се искурчат и да летнат до небо па на ЕлКласико да не треснат од земја.
Ќе ги треснеме ние од земја убаво во сабота :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.081
Анчелоти имал план за утре, знаеме дека автобус пред гол е неговиот план и судиите :pos:.

Мислам дека ќе ги наполниме утре како јутена вреќа :cool:

Член од
29 април 2015
Мислења
4.242
Поени од реакции
4.161
Не се кревајте во облаци. Со Реал играме. Ќе бидат мотивирани 100ка. Имаат многу добра екипа, на контри можат да не убијат, и со топки "од втор план".
Ние ако играме исто високо како со Баерн, мислам дека циганчињата многу боље ќе се снајдат. Балде лета напред, имаме многу дупки.

Дај Боже да тепаме, али ќе биде многу тешко.

Коцкарски, мислам дека ГГ3+ ти е "стави куќа - земи две". :D

Последно уредено:
Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Нашиве делуваат далеку помотивирани.

Ланската сезона јадеа грав и батаци од кој стигнат, ретко да доминиравме некој од посилните екипи. Навистина бевме загреота генерално гледано со поставеност а и главно со повредите.
Згора на тоа блам испија лш и со Реал последните кола ги дотолчи уште толку. Капакот беше заминувањето на Чави.

Знам дека не треба да се рипа предвреме али од почеток бараат силни противници да се докажат. Дури после 4 гол против Баерн намалија брзина, фокусот им лежи строго Ел Класико и очекувам млатење утре.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.515
Јас ќе останам скромен и пак ќе повторам, задоволен сум и со нерешено.

Сите знаеме дека за да освоиш лалига потребни ти се континуирани бодови против малите екипи, нешто што го направивме во првата третина од сезоната. Ако продолжиме така убави работи не очекуваат.

Дербито е специфична утакмица, многу пати до сега победник бил тој и со послаба форма и ранг. Нека биде чисто само, да нема спорни ситуации.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.785
Поени од реакции
4.285
Пак премногу ризично со офсајд замките, ептен мал офсајд беше при голот на Мбапе.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.515
Брејј 8 офсајди за 40 мин.:pos:

Ризична игра али ја фрустрира ептен предната линија на Реал. Останува само да видиме од чија глава ќе се одбие.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Истата постава со Баерн е, ми делуваат спори и мора некоја измена да има овде. Воопшто не се конкретни.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Ни ја умртвија играта. Ситни фаули, формациска збиеност, арогатност. Не ни даваат да дишеме. Мора нешто да се менува. Згора на тоа ме нервира и несмасноста на Лева кога треба да игра со топка. Цела вечност му треба за да ја смири топката

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.785
Поени од реакции
4.285
Само да не се повлечат и да паркираат автобус, тоа е најопасно против Реал.

Kajgana Shop

На врв Bottom