I
IBIZA SOUND
Гостин
sega se povredil pepe i ke odmaral 15 dena
P.S.de be arni se dresovite,ne se naj naj ama arni se
P.S.de be arni se dresovite,ne se naj naj ama arni se
Аааа чекај, не сте ги виделе нашите ваљда за следната сезона, долна пижама ќе даваат гратис со секој дрес. Овие Најки се одвеани тотално, мислат дека ако им даваат повеќе пари годишно од Адидас на клубовите можат ради реда да си дизајнираат дресовиМајкоооооооо, ако ова стварно се прифати, ќе ги имаме најгрдите дресови од коа ја пратам Барселона. Што е ова бе, ваков "дизајн" можев да направам и јас, што не ме викнаа за мислење?
Сега Марадона ќе искочи со изјава и ќе му каже стари пак лековите ги заборави до кога ќе те потсетувам дека е морон морон е тоа е повеќе од јасно.Никој не му ги оспорува неговите титули и голови но тоа не е единствен критериум за најдобар играч. Постои ера како ерата на Пеле, Марадона, Кројф, Роналдо, Роналдињо и Меси.http://24fudbal.com.mk/vesti/1604/pele-koga-mesi-ke-postigne-1283-pogodoci-i-osvoi-tri-svetski-prvenstva-ke-razgovarame
оф леле овај дибекот пак почна со тие негови умрени изјави. абе пеле ќе умреш ти од меси
рутинска победа,Реал поигра 20тина минути,потоа во немоќ ја предадоа топката и средината......во бес и немоќ ни удрија добар ќотек,посебно Пепе,Коентрао и Чаби Алонсоdajte be od tie strucnite analizi na natprevarot, dodeka me drzi euforijata
Da be iljada golovi vo Cosmos vo Usa, so ne otisol na severen pol so meckite da igra.Сега Марадона ќе искочи со изјава и ќе му каже стари пак лековите ги заборави до кога ќе те потсетувам дека е морон морон е тоа е повеќе од јасно.Никој не му ги оспорува неговите титули и голови но тоа не е единствен критериум за најдобар играч. Постои ера како ерата на Пеле, Марадона, Кројф, Роналдо, Роналдињо и Меси.
Има еден податок кој вели
Artur Friedrich who scored over 1,300 goals in his career more than Pele and romario
Што има врска каде играл, битно е тоа што му се тие голови официјални. Пеле головите ги брои и од пријателски наптревари кога играл како дете на плажаDa be iljada golovi vo Cosmos vo Usa, so ne otisol na severen pol so meckite da igra.