Фан Клуб: Барселона

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мајкоооооооо, ако ова стварно се прифати, ќе ги имаме најгрдите дресови од коа ја пратам Барселона. Што е ова бе, ваков "дизајн" можев да направам и јас, што не ме викнаа за мислење?:vozbud:
Аааа чекај, не сте ги виделе нашите ваљда за следната сезона, долна пижама ќе даваат гратис со секој дрес. Овие Најки се одвеани тотално, мислат дека ако им даваат повеќе пари годишно од Адидас на клубовите можат ради реда да си дизајнираат дресови :tapp:

Од Скај Спортс направиле емисија за Цеск во Барселона, извинете ако ги ставил пред мене некој видеава :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
http://24fudbal.com.mk/vesti/1604/pele-koga-mesi-ke-postigne-1283-pogodoci-i-osvoi-tri-svetski-prvenstva-ke-razgovarame

оф леле овај дибекот пак почна со тие негови умрени изјави. абе пеле ќе умреш ти од меси :tapp:
Сега Марадона ќе искочи со изјава и ќе му каже стари пак лековите ги заборави до кога ќе те потсетувам:pos: дека е морон морон е тоа е повеќе од јасно.Никој не му ги оспорува неговите титули и голови но тоа не е единствен критериум за најдобар играч. Постои ера како ерата на Пеле, Марадона, Кројф, Роналдо, Роналдињо и Меси.
Има еден податок кој вели
Artur Friedrich who scored over 1,300 goals in his career more than Pele and romario

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
dajte be od tie strucnite analizi na natprevarot, dodeka me drzi euforijata
рутинска победа,Реал поигра 20тина минути,потоа во немоќ ја предадоа топката и средината......во бес и немоќ ни удрија добар ќотек,посебно Пепе,Коентрао и Чаби Алонсо

дресовите нема така лошо да изгледаат лошо,ми се допаѓа резервниот,но секогаш сум против менувањето на стандардниот прв дрес на Барса со вертикални линии,не знам како клубот си го даде лесно за некое евро + тоа класично обележје !!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
WIN WIN, Реал го прими скоро до грклан, Македонија у Белград. :D

п.с. Имам бајаги страни за читање.:)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.862
Еве и овде да го споделам овој податок.
Со последното Ел Класико, Барселона се изедначи со Реал Мадрид по бројот на вкупни победи во најголемото светско дерби. Сега двете екипи имаат по 86 победи во Ел Класико, а 45 дуели завршиле нерешено.
Ова се однесува само за официјалните натпревари. Во вкупниот број натпревари(официјални+пријателски) Барселона има 14 победи повеќе од Реал. Односот е 104 - 90, а 54 средби завршиле нерешено.

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Сега Марадона ќе искочи со изјава и ќе му каже стари пак лековите ги заборави до кога ќе те потсетувам:pos: дека е морон морон е тоа е повеќе од јасно.Никој не му ги оспорува неговите титули и голови но тоа не е единствен критериум за најдобар играч. Постои ера како ерата на Пеле, Марадона, Кројф, Роналдо, Роналдињо и Меси.
Има еден податок кој вели
Artur Friedrich who scored over 1,300 goals in his career more than Pele and romario
Da be iljada golovi vo Cosmos vo Usa, so ne otisol na severen pol so meckite da igra.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Da be iljada golovi vo Cosmos vo Usa, so ne otisol na severen pol so meckite da igra.
Што има врска каде играл, битно е тоа што му се тие голови официјални. Пеле головите ги брои и од пријателски наптревари кога играл како дете на плажа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom