Фан Клуб: Барселона

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Дечко у потпис ти е Мајмунот :facepalm:
Што да правам сега??? заради вас да го шутнам како гомно??? не бе братче!!! Да сте вие на наше место ќе видите како е ама до сега не сте осетиле и со среќа нека ви е понатаму.

Честито Победа, ви ја честитам за прв пат!!!
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 01:18 ---
Не плескате како што ви сака курот и ви се може и без нозе да играте ама бидете еднаш реални и сватете не нас фановите на Реал, ако сакате:)

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Што да правам сега??? заради вас да го шутнам како гомно??? не бе братче!!! Да сте вие на наше место ќе видите како е ама до сега не сте осетиле и со среќа нека ви е понатаму.

Честито Победа, ви ја честитам за прв пат!!!
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 01:18 ---
Не плескате како што ви сака курот и ви се може и без нозе да играте ама бидете еднаш реални и сватете не нас фановите на Реал, ако сакате:)
Не треба заради мене или нас да го шутнеш, треба заради себе, едноставно нема никаква врска за кој навиваш!
Крајно контрадикторна слика добивам за тебе, Бензема па Пепе, не иде..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не треба заради мене или нас да го шутнеш, треба заради себе, едноставно нема никаква врска за кој навиваш!
Крајно контрадикторна слика добивам за тебе, Бензема па Пепе, не иде..
Може за вториот да си во право ама за првиот си тотално грешка. Да не треба да го дркам на Роналдо??? не ме заебавај бе.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Може за вториот да си во право ама за првиот си тотално грешка. Да не треба да го дркам на Роналдо??? не ме заебавај бе.
Не ме разбра, супер е Бензема! И никако дркање на К.Роналдо, ама пак треба да имаш почит, ипак даде гол денес беше коректен и се трудеше да игра фудбал. Ништо од ова не важи за Мајмунон!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
^ Ова го барав... инаку честита нека ни е победата и незнам веќе што да кажам...

Бускетс:cuc:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Неколку работи после натпреварот

via Barcastuff

Guardiola: "Pinto is a fantastic goalkeeper. Maybe people have doubts because of his looks, I have a lot of confidence in him

Guardiola: "I keep on thinking that the difference between the two teams are details. We almost never score from a corner and today we did.

Barcelona have never been eliminated from the cup after winning 1-2 away in the first leg

Maрка:
Барселона се израмни во победите со Р. Мадрид на Ел Класико, и двата тима имаат по 86 победи
Кој треба да го чува Меси ?? - со неговите дриблинзи тој е несопирлив за одбраната на Мадрид.
Рамос: Ние се прилагодуваме на филозофијата на Мурињо
Мундо депортиво
Чави; Тоа е Пепе
Иниеста; Секој е одговорен за своите постапки, тоа што луѓето го гледаат е прекрасен фудбал и удирање.
Пеп: Оваа победа не прави горди.

Вообичаена завршница
Бензена за шемата на Му: Со овој систем нападот највеќе пати.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.792
Поени од реакции
23.065
Еј колку се смеев само на ова:pos::pos:
Озил отиде по бурек :)
Разликата помеѓу нашите и нивните играчи. Нашите прават противниците да паѓаат на земјата без воопшто да ги допрат. А нивните те отепаат и паѓаш на земја и после те дотепаат за да се осигураат дека си тепан.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Секоја чест, стварно! Иако сакав многу како лаик за шпанска лига, Реал да победи, едноставно.. и повеќе од заслужено Барселона победи и нема што повеќе да се коментира. Капа доле.

Kajgana Shop

На врв Bottom