А ти да не се буниш?! што треба да се каже за Месси што шутира во публика и Алвес што се врти за 900 степени кој не доби ни гребнатинка од Пепе ...![]()
добро ова гомно до кога ќе го толерират ФИФА и УЕФА
доживотен бан за играње фудбал, ебате копелето
Според тебе зошто Пепе стигнал до Реал??? само јадеш гомна зошто го згазна вечер Месси???На говеда ко пепе, му немат место во светскиов фудбал.
Сериозен си?А ти да не се буниш?! што треба да се каже за Месси што шутира во публика и Алвес што се врти за 900 степени кој не доби ни гребнатинка од Пепе ...
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 01:02 ---
Според тебе зошто Пепе стигнал до Реал??? само јадеш гомна зошто го згазна вечер Месси???
Прости му...како да не го знаеш vamos real!Сериозен си?
Не ти е срам да коментираш?
Ве разбирам дека се кревате и ви се може ама сватете не и нас иако скоро никој нејќе да признае. Мене ми е тешко како и на играчите ама не на секој( Роналдо е еден од тие што го боли највеќе ама нормално зошто неможе да даде гол а за Реал го БОЛИ КУР АЛИ НА КОЈ ДА ОБЈАСНИШ ОН Е БОГ ) !!!Сериозен си?
Не ти е срам да коментираш?
Добро слеп си, или глумиш, или од вчера си за задрид? Забораваш како го шутираше на Каскеро од Гетафе?Според тебе зошто Пепе стигнал до Реал??? само јадеш гомна зошто го згазна вечер Месси???
братко комплексите на вашта страна на фан клубот си пиши. меси ја шутираше топката да, ама топката беше внатрне во теренот така да шо сака може да прај, а за алвеш шо требаше, да му скрши нога па да му дај црвенА ти да не се буниш?! што треба да се каже за Месси што шутира во публика и Алвес што се врти за 900 степени кој не доби ни гребнатинка од Пепе ...
Според тебе зошто Пепе стигнал до Реал??? само јадеш гомна зошто го згазна вечер Месси???
Ѕвер си!! алал нека ви е!!!Прости му...како да не го знаеш vamos real!![]()
Те сфаќам јас друже,ама ова што вечерва Пепе го напраи во една утакмица меси и алвес нема до крај на кариера да го напраат.Ве разбирам дека се кревате и ви се може ама сватете не и нас иако скоро никој нејќе да признае. Мене ми е тешко како и на играчите ама не на секој!!!![]()
Аман потсетиго, очигледно не навивал за задрит тогашТе сфаќам јас друже,ама ова што вечерва Пепе го напраи во една утакмица меси и алвес нема до крај на кариера да го напраат.
Да не те потсетувам дека на Пепе ова не му е прв пат.
Јас сум тој што го сака највеќе Роналдо лепотанчето на световДобро слеп си, или глумиш, или од вчера си за задрид? Забораваш како го шутираше на Каскеро од Гетафе?
Извини, заборајв, ти си типот со му посака се најлошо на кристина после минатиот натпревар.
Дечко у потпис ти е МајмунотА ти да не се буниш?! што треба да се каже за Месси што шутира во публика и Алвес што се врти за 900 степени кој не доби ни гребнатинка од Пепе ...
Пријателе фаците во позадина PricelessА ти да не се буниш?! што треба да се каже за Месси што шутира во публика и Алвес што се врти за 900 степени кој не доби ни гребнатинка од Пепе ...