Фан Клуб: Барселона

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Тоа е... :D
Само едно: кој Чави, кој Меси, кој Иниеста.... БУСКЕТС ја прави разликата. Му симињам капа :cuc:

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
На говеда ко пепе, му немат место во светскиов фудбал.

Секоја чест, повторно молк на бернабе (не дека некогаш беше мн. галама), и покрај фактот дека судијата ги штитеше Реал, и досуди непостоечки офсајд, и ги толерираше стартовите на чаби алонсо, и глумата на мајмунон пепе.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

добро ова гомно до кога ќе го толерират ФИФА и УЕФА :tapp:
доживотен бан за играње фудбал, ебате копелето
А ти да не се буниш?! што треба да се каже за Месси што шутира во публика и Алвес што се врти за 900 степени кој не доби ни гребнатинка од Пепе ...
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 01:02 ---
На говеда ко пепе, му немат место во светскиов фудбал.
Според тебе зошто Пепе стигнал до Реал??? само јадеш гомна зошто го згазна вечер Месси???

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
А ти да не се буниш?! што треба да се каже за Месси што шутира во публика и Алвес што се врти за 900 степени кој не доби ни гребнатинка од Пепе ...

Според тебе зошто Пепе стигнал до Реал??? само јадеш гомна зошто го згазна вечер Месси???
Сериозен си?
Не ти е срам да коментираш?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сериозен си?
Не ти е срам да коментираш?
Ве разбирам дека се кревате и ви се може ама сватете не и нас иако скоро никој нејќе да признае. Мене ми е тешко како и на играчите ама не на секој( Роналдо е еден од тие што го боли највеќе ама нормално зошто неможе да даде гол а за Реал го БОЛИ КУР АЛИ НА КОЈ ДА ОБЈАСНИШ ОН Е БОГ ) !!!:(

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Добро слеп си, или глумиш, или од вчера си за задрид? Забораваш како го шутираше на Каскеро од Гетафе?
Извини, заборајв, ти си типот со му посака се најлошо на кристина после минатиот натпревар.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

братко комплексите на вашта страна на фан клубот си пиши. меси ја шутираше топката да, ама топката беше внатрне во теренот така да шо сака може да прај, а за алвеш шо требаше, да му скрши нога па да му дај црвен :tapp: муабетот не ти држи вода. за пепе да речеш дека е нормален фудбалер треба да си забегал со мозоко буквално

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ве разбирам дека се кревате и ви се може ама сватете не и нас иако скоро никој нејќе да признае. Мене ми е тешко како и на играчите ама не на секој!!!:(
Те сфаќам јас друже,ама ова што вечерва Пепе го напраи во една утакмица меси и алвес нема до крај на кариера да го напраат.
Да не те потсетувам дека на Пепе ова не му е прв пат.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Те сфаќам јас друже,ама ова што вечерва Пепе го напраи во една утакмица меси и алвес нема до крај на кариера да го напраат.
Да не те потсетувам дека на Пепе ова не му е прв пат.
Аман потсетиго, очигледно не навивал за задрит тогаш

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Добро слеп си, или глумиш, или од вчера си за задрид? Забораваш како го шутираше на Каскеро од Гетафе?
Извини, заборајв, ти си типот со му посака се најлошо на кристина после минатиот натпревар.
Јас сум тој што го сака највеќе Роналдо лепотанчето на светов:)

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502

Дечко у потпис ти е Мајмунот :facepalm:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

Пријателе фаците во позадина Priceless :D Вразуми се фан на Реал си, човек како сероњата Пепе ти го срами тимот. Читај ги коментарите на Марка, Ас, Спорт ес.

Да не коментирам само ова ќе го пренесам

Tw Rooney (Man United): "Pepe. What an idiot. Sometimes people wind u up.
Tw Wilshere (Arsenal): "Poor from Pepe!" #fcblive #elclasico [@jackwilshere]

Честитки дечки. Верувам дека Пеп ќе го памети овој роденденски поклон додека е жив. Да не правам клише муабети. Незнам дали беше Че Гевера или некој друг. Во еден пост напиша кога најмалку очекувам Барса ме изненадува. Фала до дечкото погоре за стримит на Руски, пријателе неврите ми ги спаси (y)

Visca el Barça !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom