Дека ако стапне после заебано е знаеш....Oстај немој нека не стапнува
Супер ти е постоив и многу реален како фан на Барса да збори за Реал вакаПеп ги губи конците од раце не сме тоа што бевме.Премногу доверба во Виља и големите експерименти си го донесоа своето ,искрено по природа сум оптимист и се надевам на нова титула но ова не ми мириса на добро.Реал е моќен и предобро игра во голем залет е како едно време ние кога бевме.Но сепак очекувам да киксне со малите тимови тука ни е шансата.Треба да се најде добар DC инаку тешко нас ќе биде.
Уауу, каков текст...KOLUMNA: Kakvo je nedjeljno jutro nakon teške subotnje noći?
Главата горе, бидете горди на Барса
YES, WE CAN. BELIEVE!
Знаеме дека си многу паметен и знаеш се ама ајде не овдеРемунтадата продолжува
Тони не биди љутко бе...дај да ве зезаме малку ...Знаеме дека си многу паметен и знаеш се ама ајде не овде
Е сеа и ти па не им го учукувај до даскаТони не биди љутко бе...дај да ве зезаме малку ...
Ама грешка си.Ремунтадата само што започнуваТони не биди љутко бе...дај да ве зезаме малку ...
Кон клубот кој го сакам и кој ми е во срце сум субјективен,но кога постојат проблеми а ситуацијата оди во прилог на противникот секогаш објективно пристапувам,не губам надеж верувам во мојата Блауграна дека може и подобро од ова,секогаш ми го давала тоа што сум го сакал затоа мојот тим е "Més que un club"Супер ти е постоив и многу реален како фан на Барса да збори за Реал вака