Фан Клуб: Барселона

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Najgolema greshka na Pep sho pri 0:0 Go vadi Thiago, a go pushta Keita :eek:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Пеп ги губи конците од раце не сме тоа што бевме.Премногу доверба во Виља и големите експерименти си го донесоа своето ,искрено по природа сум оптимист и се надевам на нова титула но ова не ми мириса на добро.Реал е моќен и предобро игра во голем залет е како едно време ние кога бевме.Но сепак очекувам да киксне со малите тимови тука ни е шансата.Треба да се најде добар DC инаку тешко нас ќе биде.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ova e premnogu
neznam kako ke me svatite no nekako pep go gledam kriv za ovoj neuspeh
vo ovaa sezona ima povike fudbaleri na lager i nekako kako da ekspermentira mnogu so sotavot

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Пеп ги губи конците од раце не сме тоа што бевме.Премногу доверба во Виља и големите експерименти си го донесоа своето ,искрено по природа сум оптимист и се надевам на нова титула но ова не ми мириса на добро.Реал е моќен и предобро игра во голем залет е како едно време ние кога бевме.Но сепак очекувам да киксне со малите тимови тука ни е шансата.Треба да се најде добар DC инаку тешко нас ќе биде.
Супер ти е постоив и многу реален како фан на Барса да збори за Реал вака:)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Супер ти е постоив и многу реален како фан на Барса да збори за Реал вака:)
Кон клубот кој го сакам и кој ми е во срце сум субјективен,но кога постојат проблеми а ситуацијата оди во прилог на противникот секогаш објективно пристапувам,не губам надеж верувам во мојата Блауграна дека може и подобро од ова,секогаш ми го давала тоа што сум го сакал затоа мојот тим е "Més que un club"

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Е океј де не е толку страшно, не се малце 6 бода али не се и многу. Ме мрзи сеа да цитирам некој од моиве колеги шо пишуваа кај нас у тема дека после поразот од Леванте титулата беше изгубена и почнаа да се откажуваат. Еден кикс и на -3 ке е разликата и нормално ке се чека само нареден. Јес да нејќам ова да го зборувам и дај боже да не е така, али ја вака се тешев изминативе години. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom