Фан Клуб: Барселона

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Толку, таман си е 0:1.
Не требаше повеќе да им се дава на Спортинг, во знак на поштовање за победата на Бернабе минатата сезона :D

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Импресивна игра на Спортинг. Реал имаа проблеми да го направат тоа што они успеаа вечерва. Би требало брзо да се извлечат од зоната на испаѓање.

Го принудија Пеп да го брани резултатот со внесувањето на Кеита. Браво!!!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Маскерано ѕвероња !

Повреда и на Абидал, не би требало да е нешто серизоно али повредиве почнаа многу често да се случуваат...Лошо.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Прво полувреме одлични, второ не бевме толку доминантни. Дел затоа што нашите малку се опуштија, дел затоа што Спортинг одигра многу подобро во второто полувреме.
За играта нема ништо посебно да кажувам, имаше шанси да се даде уште некој гол, ама што е, тука е, 3 бода си се 3 бода.

И да, тоа што пред некој ден ми текна, сега да си го искажам и овде. Кога Меси ќе се пензионира, моментален играч од сегашниот состав кој ја заслужува 10-ката на грбот, според мене, е ТИАГО АЛКАНТАРА. Ќе биде голем играч момчето, само да продолжи вака. (y)

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Честито победа,на нашите играчи како да не им се играше премногу на овој меч,не се трудеа толку,иако можеа и повеќе,но сепак е доволно и 1:0,конечно победа на гостински терен во Ла лига:icon_lol:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Не толку убедливо но доволно беше.Интересно ми дојде да ја гледам Барса да тепа само 1-0 ( 0-1) .Оди на ливескоре види таму 0-1 како да не е резултат за оваа Барса:),не му личи.Но задоволен сум што можеме годинава да тепаме и со 1-0 , случај што претходните 2-3 сезони не беше така,ако цело време водевме со 1-0 на крајот или од контра ќе примевме или автогол.Со внесување на Кеита се згусте средината и не можеше да се направат контри ии акции на Спортинг...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
денес имав можност да ја пратам наизменично и барса и јуве како и да е победа си е победа одамна не сум пишал овде но секако дека читам редовно :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Не знам каква доминација точно имал Дрим Тимот на Кројф од првата 1/2 на '90тите, ама оваа Барселона е најдоминантната екипа кој јас сум ја видел. Не знам како, на кој начин, некоја екипа може да ја победи(за надигрување не станува збор) Барса оваа сезона во фер-натпревар?!

П.С.
Highlights(8 min 34 sec) од Спортинг Х. - Барса, во HD.

Сега фала Богу 2 неделен одмор(еб*те одморот, сите наши играат во репрезентации :icon_mrgr:) и после на ред е Расинг.

I

IBIZA SOUND

Гостин
dobro bi mu dosol ovoj odmor ako moze da se narece odmor :)

inaku nekoj moze da najde kolku natprevari sme tepale so 1 0 ili 0 1 od koga e pep na klupata

Kajgana Shop

На врв Bottom