Фан Клуб: Барселона

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Dude ме дупчиш ?
Фан на Интер ова да го напише :pos:
yea right
Не знам што те чуди дотолку...Јас сум фан на Интер ама сум реален што се однесува до другите клубови....не е ништо чудно кога го пишувам оваа за Месси бидејќи е чиста вистина и сите знаеме како играч е тој и каква екипа е Барселона...сепак не сме сите фанови на Интер исти фала богу...секој коментар секое размислување е индивидуална работа затоа ова се нарекува форум

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Постот на Џони Вајсмилер е сарказам.

or not ?
Не е сарказам, Џони многу пати го има кажано ова. :)

Иначе, дијалогот кој никогаш нема да го заборавам:
:):):) Коментаторите(ако има некој што не ги знае) се Joan Maria Pou и Roger Saperas од RAC1.

Еве го и целото, со се она 'Кајзеслаутеерн, Кајзеслаутеерн x100, ....гол де ло путо крак.....' : http://www.youtube.com/watch?v=V8pmiKIhh-w

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не е сарказам, Џони многу пати го има кажано ова. :)

Иначе, дијалогот кој никогаш нема да го заборавам:
:):):) Коментаторите(ако има некој што не ги знае) се Joan Maria Pou и Roger Saperas од RAC1.

Еве го и целото, со се она 'Кајзеслаутеерн, Кајзеслаутеерн x100, ....гол де ло путо крак.....' : http://www.youtube.com/watch?v=V8pmiKIhh-w
Абе Драго Чошиќ.....Из ничега, из бунара, из рудника се извадила Барселона :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Абе Драго Чошиќ.....Из ничега, из бунара, из рудника се извадила Барселона :)
Ееј, убаво шо ти текна. :) И Драго е легенда, фан е не Барса ако не се лажам. Човекот е одличен коментатор и никогаш нема да го заборавам ни тоа неговото после голот на Иниеста. :icon_lol:
Ама, овие 2ца Каталонци, Pou и Saperas ми се неверојатни. До толку ненормални, што не е возможно. :pos:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Многу сме подобри,ама ме нервира што онака изиграа и им дозволија од 15 разлика да ја направат интересна утакмицата.

Не растури оној со ТРИ ТРИ ТРИ ТРИПЛЕ,ОТРА ТРИПЛЕ ДЕ КАРОЛ :)

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Can't wait to start working on recovery, to be back as soon as possible. Luckily it's not serious. Keep u updated. Have a nice Saturday!-Cesc
Иначе Валдес има најмалку работа до сега, една одбрана на 93. мин. Икер на 33..
p.s. откриена причината за повредата на Фабрегас, му пренел вирус

Член од
15 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
17
Ееј, убаво шо ти текна. :) И Драго е легенда, фан е не Барса ако не се лажам. Човекот е одличен коментатор и никогаш нема да го заборавам ни тоа неговото после голот на Иниеста. :icon_lol:
Ама, овие 2ца Каталонци, Pou и Saperas ми се неверојатни. До толку ненормални, што не е возможно. :pos:
Абре каков ,Драго ,какви руги коментатори еден е АЛФРЕДО МАРТИНЕЗ ....:) за сите што го немаат слушано http://www.youtube.com/watch?v=Y2CaQwdonJc

Kajgana Shop

На врв Bottom