Фан Клуб: Барселона

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Многу ми е мерак за Санчез ... Мислам дека ќе биде најдоброто засилување на овој летен трансфер период . Како да има мотор во газот . Цело време трча , се бори , се враќа назад ... Има една слична особина со Анри , кога ќе згреши се враќа и се бори се додека не си поправи грешката. Со среќа нека е и доаѓањето на Фабрегас , Сигурен сум дека ќе се покаже добро во Барса ... Првава сезона може нема да се снајде којзнае колку ама наредните ќе гази . Меси како Меси ... Ѕвер си е секогаш , Педро си е скромно момче , секогаш дава се од себе и се труди многу . Еве го дебитанскиот натпревар на Санчез ... Се на се ми се свиѓаше како изигра ... http://www.youtube.com/user/allasFCB2#p/a/u/1/fQ1RnoqKZyc

I

IBIZA SOUND

Гостин
mozebi imaa mala dominacija divite zivotni,no imase i nekolku izmesteni kicmi na divite zivotni :)
--- надополнето: Aug 15, 2011 7:44 PM ---
i ke zaboravev
dali prviot gol sto go postigna villa se racuna asistencijata od messi ili pak ne se racuna :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
mozebi imaa mala dominacija divite zivotni,no imase i nekolku izmesteni kicmi na divite zivotni :)
--- надополнето: Aug 15, 2011 7:44 PM ---
i ke zaboravev
dali prviot gol sto go postigna villa se racuna asistencijata od messi ili pak ne se racuna :)
Виља ја прима топката,му прави лажњак на Рамос и потоа шутира....ти шо велиш ??

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Busquets joined the group at training today. Maxwell, Afellay and Puyol continue with their recovery.

Значи причината поради која Афелај не беше на клупата е повреда.

И дај нека се ишиша Цеск...

Дополнителните 5 милиони од трансферот на Фабрегас,Арсенал ќе ги добие ако Барселона во следните 5 години успее да освои 2 титули во Ла Лига (за секоја ќе се платат по 2 милиони) и 1 во Лигата на Шампионите(1 милион ќе се плати за ова).

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Отидоа уште 5 милиони од клубската каса...:D

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Момции не ми се верува Фабре да е во Барса. :vozbud:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Wenger: "If you can make an auction between Madrid, Chelsea and City, you will get more money, but Cesc just wanted to go to Barcelona."

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Дечки што мислите сега со доаѓањето на Цеск како ќе биде формацијата ? После се оваа галама за негово донесување кое траеше 3 години и пријателството со “главните“ во тимот не верувам дека Пеп ќе го остави резерва...
Се шпекулираат некои формации....
едната е ова,која ми изгледа како смешна а може да се применува само ако играме против слаб противник :
........................ВВ..................
......Дани........Пике....Абидал..
.....................Бускетс...............
........Чави................Иниеста....
....................Фабре...........
..Санчез/Педро......Меси....Виља.

со тоа што Бускетс по потреба ќе игра како штопер или ДМ (на сите подготвелни натпревари оваа сезона Пеп го играше како штопер а и не бара замена за Пујол ( којзнае зошто) )......

другата формација е ова :
........................ВВ..................
...Дани..Пике...Пујол....Абидал..
.....................Бускетс...............
........Чави................Фабре....
..Виља......Меси....Иниеста.....

Или пак и некои варијанти кои се вака : Да се игра со истата формација како лани ( знаеме сите кои беа тие 11) против јаки противници а против слаби противници да има 2 измени и тоа Фабре на местото на Чави а Тиаго на местото на Иниеста....
Како мислите вие?????Имате некоја друга формација?????
Дали мислите дека Пеп ќе премине на 4-4-2? ( јас во тоа не верувам дека ќе се случи а и не можам да замислам така да играме:tapp: )......
Дајте некое мислење.....НО крајно уверен сум дека Фабре нема да биде на клупа.....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.611
Нема потреба да мислите ни формации, ни состави, ни ништо. :) И онака никој и никако не може да го погоди составот на Пеп. :D И демек ние знаеме како треба да се игра и кои играчи треба да играат, од тоа што ги гледаме играчите(дел од нив) по 'цели' 90 минути во една недела. Пеп е човекот кој работи секој ден со часови и часови со сите играчи, голем број од нив ги знае цел живот, со некои од нив и играл заедно(Чави и Пујол). И сега ние треба да кажуваме формации?
После овие 3 години со Пеп, веќе ќе се трудам ни формации да не пишувам, ниту пак да типувам состави. Едноставно имам огромна доверба во Пеп.

Погледнете го ова видео, Гвардиола е човек кој никогаш не престанува да зборува:

А, еве и од денеска едно видео, од првиот тренинг на Фабрегас. Гвардиола е толку подготвен физички, што мислам дека без проблем би одиграл натпревар со првиот тим:
http://www.youtube.com/watch?v=UkLAHuqUiec

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Многу ми е мерак за Санчез ... Мислам дека ќе биде најдоброто засилување на овој летен трансфер период . Како да има мотор во газот . Цело време трча , се бори , се враќа назад ... Има една слична особина со Анри , кога ќе згреши се враќа и се бори се додека не си поправи грешката. Со среќа нека е и доаѓањето на Фабрегас , Сигурен сум дека ќе се покаже добро во Барса ... Првава сезона може нема да се снајде којзнае колку ама наредните ќе гази . Меси како Меси ... Ѕвер си е секогаш , Педро си е скромно момче , секогаш дава се од себе и се труди многу . Еве го дебитанскиот натпревар на Санчез ... Се на се ми се свиѓаше како изигра ... http://www.youtube.com/user/allasFCB2#p/a/u/1/fQ1RnoqKZyc
На клипов, 2:27 акцијата мораше да биде гол, при 1-2 резултат мислам. Посебно што Карваљо тргна на Меси, и остави многу простор.. :/

G

grande-juve

Гостин
Не треба ни да се помисли за промена на формацијата, зашто оваа е совршена, а Гвардиола си знае кои играчи да ги одбере. Ние треба да мислиме на формацијата само кога играме ПЕС, фифа или Менаџер (јас и на ПЕС играм со “плукната“ Пеп формација)

Kajgana Shop

На врв Bottom