Фан Клуб: Барселона

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ajde ke bide super natprevar ke ja davaat i na Kanal D turski kanal
FORZA BARCA

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.608
Поени од реакции
22.619

Брача и сестри, не знам каков ќе биде составот, ама 90% сум сигурен дека Кеита ќе биде стартер. Еден од омилените играчи на Пеп е, во Копа дел Реј секогаш е стартер и скоро секогаш игра цела утакмица.
Пазете сега, во двата супер купа, 2009та и 2010та, на сите 4 утакмици, Кеита 4 пати беше стартер и 4 пати играше по 9 минути. Од можни 360 минути, Кеита одигра 360(плус судиско надополнување:icon_mrgr:).
Само за потсетување, лани, на реваншот, кога бркавме негатива од 1-3, Кеита беше стартер а Иниеста на клупата.

Туку цела предсезона, Кеита ја одигра како деструктивец, ништо чудно вечерва да го видиме и во таква улога.
Валдес​
Дани - Пике - Маске - Аби​
Кеита​
Чави - Иниеста​
Педро-Меси-Виља​

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Некој дали знае на кој канал воопшто ке ја дават?
Спортклуб + сигурно. За други не се знае сигурно иако можеш да пробаш и на ZDF таму го даваа финалето.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Се надевам дека нема да се дели тројката од нападот МВП,а така најверојатно Кеита ќе биде стартер.

Се надевам дека Алексис ќе добие шанса да дебитира или можеби тоа Пеп ќе му го овозможи на Кампот,а мислам дека Тиаго сигурно ќе добие шанса на овој меч како замена.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
MADRID ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:pos:

Одиме дечки и вечерва да ги згазиме Мадриѓаниве. Можеби нашиве не заиграа ниедна асална подготвителна утакмица, ама си ја знаат играта, секој си го знае местото и знае шот треба да прави и не им треба некое којзнае какво воигрување.
Составот нејќам да го типувам само веќе кога Тарзан го нема, сакам таму да игра Абидал, а по страните да бидат Дани и Адриано. За другото како и да е ќе биде одлично.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Нешто составите официјално ги нема?
Ајде со среќа каталонци...Господ да ни е на помош :)...

P

pepito*

Гостин
Стасал Фабре во Барселона пред само неколку минути, слики ќе има после некој саат. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom