I
IBIZA SOUND
Гостин
najdobar poedinec maskerano,drugite site nekako edvaj
Гледајте го Пујол... сигурно објавува нешто на ТвитерМаскерано летоска го купивме или цел живот игра во Барса?
На левата бековска позиција да ти е*ам клетвата. Ако се повреди и Максвел, против Реал таму ќе гледаме некој од Пујол, Кеита или можеби Маскерано. А, знаете дека Пеп го пробува и Џефрен на бековските позиции.
Со играта сите ми беа некако подзаспани. Ваљда се спремаат со сите сили за Мадрид. Во првото Класико, играта беше анемична, си викавме ај се чуваат за во купот. Откако и во купот не успеавме најдобро да изиграме, најверојатно со сите сили ќе се удри во ЛШ.
Честитки и за капитенот Валдес, за 400-те натпревари. И секако за прекрасните одбрани, човекот е мачка во последно време.
--- надополнето ---
:tv:
Medical report: Maxwell has groin problems and Milito a small calf injury. Tomorrow further tests
И финалето во ЛШ 2009 во Рим, Пуји го изигра како десен бек.Проблемот околу левата бековска позивија може да биде сериозен но мислам ако Максвел нема да биде спремен за мечот против Мадрид тогаш го очекувам Пујол таму,мислам дека во почетокот на кариерата играше десен бек а памтам некогаш играше и лево.
А да тогаш Јаја Туре играше централен бек.И финалето во ЛШ 2009 во Рим, Пуји го изигра како десен бек.
Па за повредата на Максвел утре ќе се потврди колку е сериознаЧетито победа,не можев да го гледам мечот и некако чудно ми е сега,немам пропуштено меч на Барса има 3 години,ниеден ...
Ако некој може да стави некое подолго клипче од вечер,ама така да е 6-7 минути,ќе добие пијачка ...
Иначе како изиграа Виља,Маскерано и Тиаго ? Како што читам Маскерано бил МОМ ...
Дали повредата на Максвел е сериозна ? Јас сум за Маскерано среда да игра лев бек ...
п.с:Меси 50ка а????Ќе стигни до 60ка можеби...
Вака изгледаше одбраната . . .И финалето во ЛШ 2009 во Рим, Пуји го изигра како десен бек.