Фан Клуб: Барселона

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Кога читам коментари дека не надиграле ми се повраќа. Озбилно.
Ова беше максимумот што Реал можеше да го извади против Барселона и им успеа.

Во прво полувреме креативноста на Барса беше многу лоша, многу мал број на шанси создадоа и очигледно беше дека тактиката на Мурињо беше успешна.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
Ова беше максимумот што Реал можеше да го извади против Барселона и им успеа.

Во прво полувреме креативноста на Барса беше многу лоша, многу мал број на шанси создадоа и очигледно беше дека тактиката на Мурињо беше успешна.
Не велам дека Реал не беше рамноправен противник, баш напротив, ова беше можеби најизедначеното класико во последните 3 години. Али далеку беше од некоја екипа да ја надигра другата. И двете екипи имаа свои моменти и можеа комотно да ја заковат победата. Вечерва и Реал и Барса испуштија победа, тоа е факт. Мурињо ја погоди тактиката, имаше 3-4 сто процентни шанси што за наша среќа не успеавте да ги реализирате, али и Барса имаше исто така 3-4 сто процентни шанси што поради малиот пад на формата на Виља не успеа да стигне до водство. Тоа е , заслужен резултат беше , па да видиме како ќе влезат во игра во среда. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Андрес Иниеста:

We are leaders and with one less match! Now we have to prepare for the final of Wendsday!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Реми рамно на титула у исто време рамно на пораз:vozbud:
Незнам стварно шо да кажам можеше повеќе ама беа трагични после пеналот, се виде дека ќе биде лошо. Во тоа гужвата мислев дека пеналот е подарен сега видов дека Алвес го подбра Марсело (кое се покажа денеска дека е едно гадно копиле).
Ај уште еднаш честито победа, нека се множат годинава и ако игра Пујол во среда сигурен сум на победа....без него ќе биде гадно :S

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Задоволен сум од резултатот, близу сме до титула во Ла Лига. Од играта, можеби само делумно задоволен, ја немаше таа доминација од претходно...во одбраната без Пујол си имаме проблеми, а за нападот..Виља е навистина катастрофа...ќе биде многу тешко во финалето на купот, но јас очекувам титула, иако со многу мака.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ајде момци супер резултат е ова за нас најважната титула е наша останаа уште Лига на Шампиони и Супер Купот !

Ако треба некој да жали за резултатот тоа се Реал Мадрид !

Јас сум задоволен од резултатот си останаа осумте бода разлика
Играта ни беше на добро ниво се додека не влегоа Кеита и Максвел.
Изгледа само јас сум задоволен од настапот на Вилја на оваа утакмица изнуди пенал а да не беше пенал со сигурност ќе дадеше гол .
Од сите 3 што влегоа само Афелај покажа нешто па и не ме чуди да стартува на финалето на купот место Педро.
Се на се реален резултат беше.
Треба да ја заборавиме оваа утакмица и да гледаме на наредните 3 .

Се надевам а мислам дека Пујол не е сериозно повреден и дека беше планирана ваквата измена но ќе видиме.

И едвај чекам да дојде среда официјално да ја кренеме првата официјална титула за оваа сезона !

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде момци нека ни е честито титулата:pehar::pehar::pehar:,а во Среда идеме на нова титула... иначе за овој меч,иако испуштивме победа во самиот финиш,сепак ќе кажам дека овој резултат беше најреален,иначе очекувајте во Среда, Мурињо да излезе со иста тактика како на овој меч,а шансата ќе ја чека од контра напади..

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Добро и стои логото на уницеф на оваа вашата:)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.539
Поени од реакции
22.398

На дечкото треба еден ултиматиум да му се даде. За да не биде Ибрахимович 2, нека се потруди малку повеќе, оти Афелај може слободно во прв состав да си игра.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Јас само заклучив дека реал мадрид е најбедниот клуб,на чело со преведувачот.
толку за гореспоменатиот клуб,не вреди да се дискутира повеќе.

Уште и срдечен поздрав до фамилијата и најблиските роднини на судијата.
толку и за залижаниот серко.
Истиот поздрав важи и за Виља.

Е сега за овие нашиве
1.максимално сум разочаран затоа што можевме да ги дотолчиме овие циганиве еднаш засекогаш,ние баш тогаш застанавме и си ги ладиме јајцата на средина.
2. Кеита го поштовам,но не го бива за ДМФ,бускетс е роден за тука,одлично почна дечкото вечерва.
Пеп подхитно да почне да го пушта фонтас во игра кога сме мањак со дефанзивци,зашо само за џабе ќе го изгори бускетс на таа позиција.

Ги имавме во раце еднаш за секогаш,да им покажеме на тие вошки што е фудбал.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Значи, која радост е да извадиш нерешено против Барселона.. и тоа на домашен терен, за греота се овие

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Пујол ќе игра в среда,без гајле.

Pep Guardiola said Puyol had “worked extremely hard and has strained his hamstring a bit. But it’s not a serious injury and we will try to get him fit again for the future”.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Хммммммм..............
Многу сум нервозен,пред се поради Виља.Како може од толку шанси еднаш да не реализира?Формата му е колку што е температурата надвор моментално,тие промашени шанси можеше да не чинат пораз.
Иначе ако гледаме сума сумарум тогаш ок си е,+8 сме,ама 0-1 водиме и со играч повеќе ние ташаци играме.Се на се ова ми иде како тактика од Пеп,да не се оптоваруваат многу играчите,да не се случуваат некои несакани работи,повреди и т.н.Со пујол сигурен сум дека не беше некоја повреда,цела работа беше за да се смени,да биде поспремен за среда.Видовме дека без Пујол одбрана ни е катастрофа.
Браво за Меси,солидни пробиви имаше и асисти ама Вилааааааааа бре човече.
Пике најсигурен од сите а исто и Адриано...
Виља=Мизерија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
За малку иронија у приказнава Виља изнуди пенал и директен црвен. И паметете ми го зборот Виља ќе распали на накоја од следните 3-4 утакмици, само незнам на која.

Kajgana Shop

На врв Bottom