Фан Клуб: Барселона

B

Beck's

Гостин
Keita vinoven za penalot na Real,sto si igra kurot na sredinata
Drugo so se iznervirav bese momentot koa Messi na duel so ciganot ramos mu go zema topkata cisto a onoj pederot signalizira faul
Maka mi e so ne ja prodolzivme serijata,t'huu...a primetiv samo Casillas brzase,barase pobeda drugite se zadovolija so remi,a i fanovite na Real gleam slavat jbg ajt da im cestitame ama nemam pojma sto toa

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Каков пенал за Марсело,катастрофа од одлука,не го допре....:pos2::pos2:

Оваа реми е победа за Барселона,титулата во Шпанија можат да им ја испратат од федерација уште од сега.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
поклонет од Алвес

Барса не искористи ама ништо од предноста од играч повеќе,некако пасивно го чекаше крајот,додуша се створија неколку шанси за Виља кој делуваше почетнички.....Пујол не ме загрижува толку колку паѓањето на формата на Виља
Не, него од гомнарот т.н судија!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Кога судијата свирна крај ми изгледаше како да играме против второкласни екипи кои се задоволија со тој ОГРОМЕН бод :)

Иначе добра игра...ама ВИЉА беееее....ако продолжи вака и на следните натпревари тогаш само Господ нека ни е напомош.

Меси супер изигра...

Абе со Пујол да не има нешто посериозно!!

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
aj neka ni e i oficijalno cestita titulava....mislam deka barca ama voopsto ne se zalagase za utakmicava dali 4e pobedat ili 4e izgubat nekako lesno mi igraja sto mislite vie????

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Никој објективен не е гледам,ама ај моето да си го напрам.Честито титула во ЛА ЛИГА,во другиве пак ќе се сретниме.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
ако Бускец игра стопер во среда, губиме 100%

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
За во среда како и да е се враќа Маскерано.

Туку и Адриано бил заменет поради некоја повреда бе!

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
Сто посто сум сигурен дека Пујол денес играше со инекции. Знам дека по куле од капитенот во екипата нема, и сто посто сум сигурен дека ќе настапи и во среда, ако треба пак под дејство на некои седативи против болка.

R

Rigel Kent

Гостин
Сто посто сум сигурен дека Пујол денес играше со инекции. Знам дека по куле од капитенот во екипата нема, и сто посто сум сигурен дека ќе настапи и во среда, ако треба пак под дејство на некои седативи против болка.
Зашто го ризикуваа?? ... немаше потреба .

Сега МОРА Маскерано да игра во одбранбена линија , се надевам нема Бускец да го стави таму .

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Иначе Пике одигра одлично вечерва!

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
виља и меси - реализација нула. педро не се виде. позади сме сирење.

ако нешто радикално не се смени во психата на меси и виља, не дека ќе го папаме, ама ќе се мачиме покрај оваков килав реал. озил успеа два пати да подаде добро и да се ослободи од играч, мадристиве се подмочаа. ако тоа не е килаво не знам што е.

пеп згреши со измените. факт.
максвел промашена измена, кеита промашена измена. не е крив бускетс што кутриот мора да игра штопер

џон тошак и мендиета гејот беа стручни коментатори на скај. пеналот за реал бил пенал, бидејќи алвес не ја допрел топката, ама во исто време не го допра играчот. т.е. го допра со бермуда

најинтересно беше овој банален коментар. меси дал гол ама бил од пенал што повторно оди на сметка на мурињо бидејќи не успеал да даде гол од игра. ама затоа роналдо конечно постигнал гол против барса. каков пролив од коментар?

судијата далеку најслаб на терен. татлно погрешни одлуки и проценки, а за жолтите картони да не зборам. на алвес му свири пенал, а не му дава втор црвен. недосудениот пенал врз виља треба овој судија да го симне неколку скали подоле. што да се каже за неколкуте навидум неприметливи грешки, непостоечки прекршоци пред шеснаесетникот на барса, најсмешен оној врз роналдо и оној иниеста кога одзема топка. па по кои правила тоа се прекршоци?

барселона воопшто не ме воодушевува како што треба, среќа што сме сепак доволно добри, а реал се доволно мивки за да бидеме во оваа ситуација. психа е страшна работа, иако треба да сме победници од овој дуел, не сме баш... лошо ја почнавме психолошката битка, која за жал е на страната на реал. со играч помалку се вратија, сега преведувачот во соблекувална ќе им рече гледате дека можеме ?

џабе е ако титулата ја завериме со серија бледи игри, да ќе се брои, ама тоа брзо ќе се забораи. само спектакл се памти.
затоа, храбро и одлучувачки уште од прва минута на местаља

B

Beck's

Гостин
inace suma sumarum razocaran sum od rezultatot,trebase da gi odneseme 3 boda.A Keita ke vi nedostasuva na site,poso Pep tesko da go stavi pak u igra :) primetiv uste koa mu ja zedoa topkata,Pep skokna taka cel iznerviran

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Па ако знаеме дека се враќа Маскерано тогаш стварно ќе ни недостига :)

Сепак во среда очекувам многу подобра игра од нашите,тоа ќе биде натпревар каде ќе мора да се напаѓа за да се дојде до титулата.
Баш да видиме дали Мурињо ќе се одлучи за ваква игра!

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
Кога читам коментари дека не надиграле ми се повраќа. Озбилно.

Kajgana Shop

На врв Bottom