Фан Клуб: Барселона

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Маскерано излезе со Дресот пред Публиката со број 14.
На официалниот сајт на ФКБарселона сеуште не ставиле слики, али добро е.

Бај де Веј : Се шпекулира дека до крајот на Трансвер периодов би можеле да се Засилиме со Мата, Суарез или Казорла.

Јас најмнгогу сум за Суарез.

Баш сакам да слушнам ваши предлози.

I

IBIZA SOUND

Гостин
maskerano sigurno e vo barsa,ama naj milo ke mi bide ako utre procitam deka i mata potpisal za barsa
suarez bas mnogu i ne go sakam vo barsa oti imam pretcustvo deka nema da pokaze koj znae kakva igra,a na mata nema da mu bide tesko da se navikne na stilot na barsa

B

Beck's

Гостин
citav i ja denes deka mozno e da se zasilime so 1 od ovia 3,na EMD glasav za Suarez a i najveke glasovi imase sobrano LS.Sea neznam dali bi i kolku bi mu lezel La Liga(da ne bide ist slucajot ko Hunti koj gazese u Holandija).Od druga strana presreken bi bil i so angazman na Mata sto vo momentot e naucna fantastika,ne veruvam deka Valencia bi se otkazale i od tretata "zvezda".

p.s Moja vecna zelba ke ostane Pato:) odamna ne sum sonuval za nekoj fudbaler da go gleam vo dresot na Barca

--- надополнето ---

"La plantilla del Barca esta cerrada"

El vicepresidente deportivo dijo que el Barça ya no va a fichar a más jugadores

nisto od gorenavedenoto

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Суарез не е опција поради тоа што нема да може да игра во ЛШ... Иначе агент на Суарез е братот на Пеп. :)
Наводно тоа била причината заради која Пеп ја исклучил можноста Суарез да дојде. Демек не сакал да му вадат афери дека брат му му помогнал. Глупости на каталонскиве весници ...
Иначе Суарез е дефинитивно најквалитетен од тројцата. Мата не е ништо подобар од Педро.

--- надополнето ---

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ај со срека нека му е на маскерано и победата во новото првенство ...

B

boki10messi

Гостин
Касерес и официјално на позајмица во Севиља.

--- надополнето ---

Бартомеу: Тимот е целосен
Вице-претседателот изјавил дека до крајот на трансфер-пазарот Барса нема да купува, ниту пак да продава играчи.
Дали можеби ќе го остават Хлеб???:raz: Или можеби затоа што е на позајмица не го сметаат за продавање:). Сепак мислам дека ќе отиде во Бирминген.

B

boki10messi

Гостин
Нареден натпревар ни е оној против Херкулес, екипа која денеска се засили со Давид Трезеге..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Трезеге отиде во Херкулес пред 2-3 дена а не денес ...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Трезеге отиде во Херкулес пред 2-3 дена а не денес ...
Официјалната страна на Херкулес го тврди спротивното.... Кому да му верувам сеа ?
На еден прочуен фудбалски стручњак ко тебе, или на официјалната страна на клубот ? :raz:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Големо чудо оти отишол Трезеге.. Топка ако фати ќе биде задоволен..

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Хлеб добил работна дозвола во Англија. Треба да се финализира позајмицата денеска.
Маскерано тренирал со првиот тим сабајлево.

Kajgana Shop

На врв Bottom