Фан Клуб: Барселона

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Реакцијата на Абидал :cuc::cuc::cuc::cuc: ...
во најбрз период .gif

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Како прво...на судијата се по список....
Дрво од судија...
Поништи чист гол,не досуди чист пенал,2,3 чисти ситуации околу оффсајдите ги санкционираа....
+Дозволи прегруба игра на Севиља,со дивјачки стартови....каков удар доби Пике...:nesvest:
Па овие стартови ги нема ни во трета македонска лига....
Го изгуби мечот од контрола....
За играта ..доминација,посебно во прво полувреме...
Во второто малку паднаа...се виде,посебно во првите 20 минути...Севиља си искористи....
Па какви сречковци се ццц...две пречки,два пати од линија ја вадеа топката....
Сепак рака на срце и Негредо промаши чист зицер...а и Валдез скина една чиста топка....
То е....
Севиља одсекогаш била жешко гостување,посебно за големите...
Тука нема лесно освоени бодови...посебно не ако се промашат толку шанси...а посебно ја отежни работата судијата Ласа....мамето негово....:violent1:
Помина Севиља....нареден меч Гетафе дома...
Па потоа уште едно големо искушение...ЕЛ МАДРИГАЛ...
Прво да се заврши операцијата Гетафе,па ќе се мисли како да се потопи жолтата подморница:coffee:
П.С.Абидал,зверотиња.....СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА НЕГО.....:cuc:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
без навреди ама Абидал ви е клучниот фудбалер овие 2 до 3 месеци...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.541
Поени од реакции
22.412
Давиде Виља, те молам повреди и отсуствувај на подолг временски период!:se_ molam
Долго време зборувам за оваа стерилна игра, со оваа реализација не играат најдобрите клубови во светот. Ваква мизерна реализација(ако уопште може да се нарече реализација) во последните натпревари нема ни во вторите лиги во Зимбабве и Замбија. Се надевам ќе загубиме некој од наредните натпревари, па да им дојде мозокот ако уопште го имаат некои како Виља.
Овој натпревар, покрај премизерниот(ова се ипак мали зборови) Виља, разочара и Бускетс. Бојан стандардно, ќе даде гол, после ќе се труди, ама јбг толку му е од Бога.
Абидал е човекот на кој треба да му се понуди нов договор и веднаш по завршувањето на кариерата да му се даде некое директорско место во клубот. Вакво жртвување не се гледа често. Каде што Абидал ја стави главата, Максвел ни ногата нема да ја стави!
А, судијата не знам зашо не го слушал Платини и не сакаше да ни помогне.
Погледнете ги последните 4 натпревари и размислете каква реализација имаме:
Валенсија-Барса - 0-1
Барса-Сарагоса - 1-0
Барса-Арсенал - 3-1 (имавме 1000000 стопроцентни шанси)
Севиља-Барса 1-1

Ај се надевам Виља во наредниот натпревар ќе направи ептен остар старт, па директен црвен и 15 натпревара суспензија.

I

IBIZA SOUND

Гостин
mozebi afelaj ke izigrase podobro od bojan drvceto no....:toe:
pak ke recam zadovolen sum,ama i malku razocaran :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.554
Добро бе си кажа човекот пред да пише без навреда поштено. Ај утепајте го.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.541
Поени од реакции
22.412
Абе тачно и Бојан е дрво, можеби се заебаа шо му продужија договорот, ама повеќе ме нервира Виља. Против Арсенал промаши 10 шанси, пред тоа на повеќе натпревари тешко влегува во шанси, промашува зицери, не знам во кој филм е влезен.
Или во наредните 2-3 натпревари нека се врати во голгетерска форма, или уклучи грејач и на клупа. Од него чекаме голови.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
главнниот проблем беше резултатот 0:1 на полувреме, покомотна разлика ќе ги бутнеше Севиља, се понатака е несреќа/неспретност на Барса па и на Севиља и идиЈот од судија: гол, пенал X 2 не знам како може да не го види тоа со Бојан, не суди очигледни фаули, компензира.. не се сеќавам кога последен пат сум гледал утакмица и судијата да заврши работа на ниво?! дај бе нека превземе нешто таа федерација, како е можно да нема еден асален судија?
друго: еден ден ќе и влезам на Ал / фа со флејмтроуер, не се нормални 90 минути пола екран, мора бе да има некое ограничување..

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.541
Поени од реакции
22.412
друго: еден ден ќе и влезам на Ал / фа со флејмтроуер, не се нормални 90 минути пола екран, мора бе да има некое ограничување..
Се сложувам 100%. Нека им ги одземат правата шо побрзо.

I

IBIZA SOUND

Гостин
zaboraviv da kazam
mnogu se nerviram koga ne sutiraat od daleku iako na sekoj natprevar mu ispagjaat najmalku po 4 5 sansi za da sutnat od 15-20 metri,fala bogu iniesta se resi no stativata bese cuvar na golot na sevila

i najglavnoto:
ABIDAL

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ајде момци без очајување 5 бода е разликата тешко гостување едноставно немавме среќа а за судијата не сакам да коментирам тоа е тоа нема назад само напред !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom