Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.541
Поени од реакции
22.413
Ја да сум судија, би го поништувал секој гол на Меси и би го прогласил Роналдо за најдобар стрелец во светот и пошироко.
Убаво пишуваа ЕМД денеска, Бојан се враќа на 'својот' стадион, мислејќи дека таму секогаш игра добро, а лани во крајот од сезоната, кога играше место Ибрахимович, постигна и гол во Севиља.
Само да не е ништо посериозно со Меси. Во второ уште 2 гола, ниеден примен и во Каталонија нека си се вратат со титулата во автобусот.:)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Требаше 3-0 но што е тука е.. мило ми е што Боки даде гол.:)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.541
Поени од реакции
22.413
абе колено со колено е :) ретко се прават повреди такви, али голема е болката ништо не е, сега инекцијата ќе му ја бапнат :)
Навикнат е Меси на такви хемикалии. Да не беше инекцијата за хормонот за раст сега ќе им се пикаше меѓу нозете на голманите и ќе даваше голови.:):):)

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
messi will be tested during half-time #fcblive after the first shock, it doesn't seem too bad

--- надополнето ---

i nekolku minuti pred toa..
Messi walking down the tunnel #fcblive

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Супер,еве го Меси,мора да погоди барем еднаш,нека продолжат со исто темпо ајдееееее.....

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Последнава рекаицја на Абидал беше за изградба на споменик.....Браво! :)

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
Ај на куров, сами сме си криви оваа утакмица. 2 пречки, поништен гол, колку шанси не искористивме .............

I

IBIZA SOUND

Гостин
kolku sto sum zadovolen od rezultatot tolku sum i razocaran
no i 5 boda prednost ne e losa :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Толку да се немало среќа, тоа е чудо.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Одлична утакмица... немаше да ми биде криво и да изгубиме со оглед на тоа дека Севиља изиграа машки а и имаме повеќе од доволна предност пред Мадрид. Се на се одлична утакмица.

За судиските одлуки нема да се коментира... и ние бевме оштетени за голот и Севиља за пенал.

Абидал:vozbud::vozbud:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
СТВАРНО НЕ ЗНАМ ПОВЕЌЕ КАКВИ ПОГРДНИ ЗБОРОВИ ДА ИСКОРИСТАМ ЗА КРКИЧ ДА МУ ЕБАМ ЖИВИТЕ.
МРШ БЕ ОД БАРСЕЛОНА ИНВАЛИД ЕДЕН ГЛУП.

АБИДАЛ <3

Kajgana Shop

На врв Bottom