Фан Клуб: Барселона

B

boki10messi

Гостин
Остајте тоа, Барса Б по првото полувреме води со 0-2 на гостувањето против Селта Виго во првото коло од Сегунда. КАКОВ ПОЧЕТООООООК.:vozbud::vozbud:
Стрелци Сориано во 28 и Фонтас во 44 минута.

--- надополнето ---

СПОРЕД ИТАЛИЈАНСКИТЕ ВЕСНИЦИ, ДОГОВОРОТ ПОМЕЃУ БАРСЕЛОНА И МИЛАН Е ПОСТИГНАТ. СЕ РАБОТИ ЗА ЕДНОГОДИШНА ПОЗАЈМИЦА НА ИБРАХИМОВИЌ ВО МИЛАН СО МОЖНОСТ ЗА ОТКУП ЗА 25 МИЛИОНА.
http://www.facebook.com/#!/pages/Kolku-fanovi-ima-FC-Barcelona-vo-Makedonija/156121970805

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Готово е,Ибрахимович потпиша за Милан :)
Балгодарност до Росел.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Балгодарност до Росел.
Официјално е???

Ако е наздравје да си го служите, а ние дечки ќе жалиме шо го продадовме гарантирам јас за тоа:(

B

boki10messi

Гостин
Балгодарност до Росел.
Еееј. Чекај, не претерувај.:):) Сите знаеме дека за пола саат е ваш, ама не брзај. Сеуште не тргнал за Милано, па треба медицински да помине, па тек тогаш да потпишува.
Којзнае, можеби нема да ги помине медицинските заради носот.:icon_lol:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Официјално е???

Ако е наздравје да си го служите, а ние дечки ќе жалиме шо го продадовме гарантирам јас за тоа:(
Да да готово,ставил постпис на договор со Милан,утре во 12:30 пристигнува и вечерта во 20:45 ке врти круг околу стадионот да се запознае со навивачите и остало:)
Фала па да ви се разработи Виља на вас.

--- надополнето ---

Еееј. Чекај, не претерувај.:):) Сите знаеме дека за пола саат е ваш, ама не брзај. Сеуште не тргнал за Милано, па треба медицински да помине, па тек тогаш да потпишува.
Којзнае, можеби нема да ги помине медицинските заради носот.:icon_lol:
хаха уживај:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Мислам дека грешка правите со Ибра, требаше да му се даде уште една шанса, сепак за прва сезона, во тотално различна лига од италијанската, постигна 16 погодоци, што според мене е солиден учинок. Исто така постигна и многу важни погодоци, во првото Ел Класико, како и во првиот меч со Арсенал.

Сега нормално дека ја кочеше играта, но не може од него да се очекува за само неколку месеци да се навикне на таа брза игра на Барселона, сепак играше во италијанска лига, лига во која се игра многу побавен фудбал од шпанскиот. И Виља да беше овој истиот, само да дојдеше пример од Интер, и него ќе му беше тешко да се навикне, но Виља е веќе 10 години во Шпанија го знае шпанскиот фудбал, добро се познава и со Чави и со Иниеста, и тој уште во првата сезона ќе го извади својот максимум, но тоа не можеше да се очекува од Ибра.

Мислев дека ќе остане и оваа сезона, и со Виља и Меси ќе создадат едно страшно трио, но тоа е, во Милан покрај Роналдињо и Пато мислам дека ќе распали.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ajde neka siba za italia
i onaka ne mu leze mnogu stilot na barsa,ibra e roden za italianski fudbal :)

malku mi e krivo sho klupata ke bide po siromasna no ajde da nema povredi samo i se ke bide OK

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Ај некој нека ме Информира дали станува збор за Позајминца и колку е Цената или за Целосен Одкуп и колку е Цената.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Mora da se zeme napagac nemoze da se ostane samo so Villa, Messi, Pedro, Bojan i Jefren... Robinjo idealen :)))

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Ај со среќа нека му е на Ибрата, не се снајде кај нас во Милан нека си се снајде како што знае. (Фала богу, Валлахи не го сакав Ич.)

Се шпекулира дека Барса ке ангажира нов играч до крајов на Трансвер периодов.
Робињо е идеален : Прво Граѓаните не сметаат повеке на него во нивниот состав, Второ Повеке од 15М не вреди што значи за евтино ке го Доведеме кај нас, Трето и самиот тој сака да дојде во Барселона како и Маскерано што сакаше Лани мн пати на Гоал.ком прочитав дека сака да игра за Барса.

До сите навивачи на Барса : Немора да ме сватите погрешно на постов, оти знам дека мн од Навивачите го мразат Робињо затоа што предходно играл за Реал итн. Јас не размислувам така и мислам дека ке биде голема Корист да се доведе Робсон де Соуза Робињо.

B

Beck's

Гостин
ne veruvam deka Rosel bi se soglasil na takva cena,se vide letovo deka e odlicen negotiator,taka da transferot ke bide 1 god pozajmica plus prinuden otkup vo visina od 45 mill evra,cena koja bi se platila na 3 rati po 15 mill.:toe:

--- надополнето ---

ete sto im izjavil Ibra na novinarite koa tie go prasale za negovata situacija:
"Dojdov da potpisam nov dogovor so Barca,prasajte go i Guardiola"

--- надополнето ---

http://www.acmilan.com/InfoPage.aspx?id=127492

eve i officialno.Pa ajde so sreka neka mu e

p.s sepak ne mi se veruva 24 Millioni

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
На Ибра не му одговара оваа брза игра на Барса се виде тоа минатата сезона.. Па ајде нека му е со среќа во Милан.. Таму ќе гази, Рони ќе му ги мести на тацна.. Ако еден Бориело успеа да даде 14 гола Ибра може во Милан да даде 20-30.:)
Жал ми е што си заминува но тоа е.. Мора да му веруваме на Пеп, ете им шанса на Бојан,Педро и Џефрен, сигурно ќе се мотивираат за да се изборат за стандардното место и со блескави игри ќе не воодушеват.:)
Да не има некоја информација кога ќе им дадеме професионален договор на ЏДС и Тиаго?

$KOSTA$

Каталонец !!!
Член од
18 април 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
ne veruvam deka Rosel bi se soglasil na takva cena,se vide letovo deka e odlicen negotiator,taka da transferot ke bide 1 god pozajmica plus prinuden otkup vo visina od 45 mill evra,cena koja bi se platila na 3 rati po 15 mill.:toe:

--- надополнето ---

ete sto im izjavil Ibra na novinarite koa tie go prasale za negovata situacija:
"Dojdov da potpisam nov dogovor so Barca,prasajte go i Guardiola"

--- надополнето ---

http://www.acmilan.com/InfoPage.aspx?id=127492

eve i officialno.Pa ajde so sreka neka mu e

p.s sepak ne mi se veruva 24 Millioni
Значи сепак не е позајмица ....
Туку Росел го дал за 24 м :tapp:
Барем така разбрав

Kajgana Shop

На врв Bottom