- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.451
- Поени од реакции
- 18.710
Мит е тоа дека е тешко да земиш играч од Баскија, Атлетико еве Ле Норманд како го зеде, претходно еден куп играчи се продаени од тамусекој познавач на шпанскиот фудбал знае дека скоро невозможно е да земеш јак фудбалер од баскија,скапо ги продаваат во странство,а за ла лига е скоро невозможна мисија
сагата е повеќе медиумска без дилема
на флик останува да го продолжи и надогради тоа што се случува изминатите години и вадење играчи од нула до репрезентативни ѕвезди како педри,гави,јамал,араухо,балде,да не се повтори грешни трансфери како дембеле,кутињо,преголеми плати за пике,буски,суарез итн
лапорта е мастермајндот во секој случај и ќе испорача максимални резултати,посебно со флик и неговата програма која очајно недостигаше години наназад.......само да ги доведи во натпреварувачка форма педри,гави,де јонг,балде и други кои очигледно немаа добри физички припреми па страдаа од тешки повреди на смешен начин,ќе се видат резултатите.......а за новите играчи од младинските школи ќе се види набрзо дали е тоа што треба да биде,мада сигурен сум дека ќе гинат и ќе гризат кога ќе им се даде шанса
Инаку не знам ама мене ми делува Лапорта како тежок преварант, уште на почеток истото го кажав, знае кои се можностоте на клубот за пазарење, ја знае финансиската ситуација, ама ви го лажи умот за да мислите дека е којзнае каков мастермајнд и да си добие и на следни избори.
Инаку не само Барселона еве и Бетис има проблем со регистрирање на играчи, до вчера не можеа стартна 11 да состават а утре почнува лигата, исто и Гетафе.