Фан Клуб: Барселона

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
секој познавач на шпанскиот фудбал знае дека скоро невозможно е да земеш јак фудбалер од баскија,скапо ги продаваат во странство,а за ла лига е скоро невозможна мисија

сагата е повеќе медиумска без дилема

на флик останува да го продолжи и надогради тоа што се случува изминатите години и вадење играчи од нула до репрезентативни ѕвезди како педри,гави,јамал,араухо,балде,да не се повтори грешни трансфери како дембеле,кутињо,преголеми плати за пике,буски,суарез итн

лапорта е мастермајндот во секој случај и ќе испорача максимални резултати,посебно со флик и неговата програма која очајно недостигаше години наназад.......само да ги доведи во натпреварувачка форма педри,гави,де јонг,балде и други кои очигледно немаа добри физички припреми па страдаа од тешки повреди на смешен начин,ќе се видат резултатите.......а за новите играчи од младинските школи ќе се види набрзо дали е тоа што треба да биде,мада сигурен сум дека ќе гинат и ќе гризат кога ќе им се даде шанса
Мит е тоа дека е тешко да земиш играч од Баскија, Атлетико еве Ле Норманд како го зеде, претходно еден куп играчи се продаени од таму

Инаку не знам ама мене ми делува Лапорта како тежок преварант, уште на почеток истото го кажав, знае кои се можностоте на клубот за пазарење, ја знае финансиската ситуација, ама ви го лажи умот за да мислите дека е којзнае каков мастермајнд и да си добие и на следни избори.
Инаку не само Барселона еве и Бетис има проблем со регистрирање на играчи, до вчера не можеа стартна 11 да состават а утре почнува лигата, исто и Гетафе.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.298
Поени од реакции
7.019
Мит е тоа дека е тешко да земиш играч од Баскија, Атлетико еве Ле Норманд како го зеде, претходно еден куп играчи се продаени од таму

Инаку не знам ама мене ми делува Лапорта како тежок преварант, уште на почеток истото го кажав, знае кои се можностоте на клубот за пазарење, ја знае финансиската ситуација, ама ви го лажи умот за да мислите дека е којзнае каков мастермајнд и да си добие и на следни избори.
Инаку не само Барселона еве и Бетис има проблем со регистрирање на играчи, до вчера не можеа стартна 11 да состават а утре почнува лигата, исто и Гетафе.
мислев повеќе се разбираш во шпански фудбал,сепак остануваш симпатична

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
Е ај демантирај ме. Еве Мерино е пред трансфер, ако не оди во Арсенал ќе оди во Атлетико или др клуб. Си имаат клаузули играчите, како и во др клубови. Тоа што Барселона има финансиски проблеми и според фер плеј не можат да пазарат е друг муабет.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.298
Поени од реакции
7.019
Е ај демантирај ме. Еве Мерино е пред трансфер, ако не оди во Арсенал ќе оди во Атлетико или др клуб. Си имаат клаузули играчите, како и во др клубови. Тоа што Барселона има финансиски проблеми и според фер плеј не можат да пазарат е друг муабет.
и велиш никој не можи да пазари репрезентативно крило со 50 милиони клаузула,ниту англичани ниту псж,баерн,јувентус.....пошто ете се разбираш повеќе,побитен трансфер беше олмо или нико за овај ростер на барселона

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.515
Па во право е за ова. 58 милиони беше откупна клаузула, али утнаа изгледа во тоа да го убедат. Ако сакаше Нико, Билбао ќе беше безгласна буква како Барса што беше со Нејмар.

Пари имаа, не случајно го земаа Олмо како втора опција. Дури и поскап е Олмо.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
и велиш никој не можи да пазари репрезентативно крило со 50 милиони клаузула,ниту англичани ниту псж,баерн,јувентус.....пошто ете се разбираш повеќе,побитен трансфер беше олмо или нико за овај ростер на барселона
Не знам кој беше побитен трансфер, некаде прочитав дека Нико сакал да оди во Барселона ама од клубот ваш го извртија
Не можат да регистрираат играчи, имаат проблем со тоа правилото 1/1
Можеби Нико сакал да остани во Билбао ако веќе не оди кај вас. Билбао ми личи дека имаат добар проект за оваа сезона, ќе играат ЛШ, зошто би заминал во Јувентус или ПСЖ ?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
Таткото на Јамал избоден на паркинг, префрлен на болница и најверојатно се работи за сериозна повреда.
Овој без разлика на овој настан ми делува како оние емигрантите низ Шпанија кои оперираат, претходно исто имаше инцидент, беше приведен на некој протест за емигранти од Мароко

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.582
Поени од реакции
22.526
Таткото на Јамал избоден на паркинг, префрлен на болница и најверојатно се работи за сериозна повреда.
Овој без разлика на овој настан ми делува како оние емигрантите низ Шпанија кои оперираат, претходно исто имаше инцидент, беше приведен на некој протест за емигранти од Мароко
Прво пишаа дека е сериозна повреда, ама за среќа пуштен е на домашно лекување, значи не е барем животозагрозувачки.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.515
Балде после многу време, вамос.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.298
Поени од реакции
7.019
штета што барса ќе остане без гундоган.....неговото искуство можеше да биде клучно сезонава во овој млад тим кој можеби до полусезона ќе биде без стопроцентни педри,гави,де јонг

Член од
29 април 2015
Мислења
4.242
Поени од реакции
4.161
Ако се точни шпекулациите дека Гундоган дака да не напушти и дека ќе дозволат, нека се убијат сите колективно.
Со памперси ли ќе играме цела сезона?
Освен Лева нема никој друг искусен... сакаат 3 фронта со тим од просек 23 години...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.582
Поени од реакции
22.526
Не сум сигурен дека он сам побарал да си оди.
Со оглед на тоа што е трет најплатен играч, после Де Јонг и Левандовски, ништо чудно неговото заминување да е желба на управата.

Kajgana Shop

На врв Bottom