Ако не планираат да донесат врвно име, ич нека не го мењаат. Да губиме време на Де Зерби, на тој од Порто, тури му курот. Кај Чави ќе треба да го сменат медицинскиот тим и нека тера додека не се ослободи врвен тренер.Со новиот тренер работата некако ми делува изненадувачки стишана а од тоа има две работи или Деко во тотална тајност и тишина ја води оваа работа,или Чави ќе продолжи ама некако како врви времето некако се повеќе и повеќе верувам во втората варијанта
Дали Чави треба да продолжи или не тоа е малку комплексно прашање сеуште го нема потребниот капацитет за да ја води Барселона,ама како онаа народнана:Рибата од главата смрди одкако дојде Лапорта на функција се некакако работаат под притисок се бара веднаш инстант резултат (Титули) па тој притисок се пренесе и врз тренерите (Чави) ДАЛИ МОЖИ ТРЕБАШЕ ДА МИ МУ СЕ ДАДЕ ВРЕМЕ да созреат младите а и зошто пример не му се даде време какошто имаше Клоп во Ливерпул неколку сезони ги немаше никаде после беа конкуренти,истото е и со Артета во Арсенал доби доста време од управата па незнам можи кај Чави беше грешка таа опсесија за титули а и од друга страна му фалат доста финеси за да биде тренер од рангот на Пеп Клоп,а ако погледнеме пошироко од сите овие имиња што кружат подобри опции 100 % од Чави се Пеп и Клоп другите се Докажани/НЕдокажани тренери кој секако ќе биде голем ризик према тоа тешка одлука.Ако не планираат да донесат врвно име, ич нека не го мењаат. Да губиме време на Де Зерби, на тој од Порто, тури му курот. Кај Чави ќе треба да го сменат медицинскиот тим и нека тера додека не се ослободи врвен тренер.
Да ги вратиме мислењата тука, ќе ја сфатиме причината зошто не му се даде време на Чави.Дали Чави треба да продолжи или не тоа е малку комплексно прашање сеуште го нема потребниот капацитет за да ја води Барселона,ама како онаа народнана:Рибата од главата смрди одкако дојде Лапорта на функција се некакако работаат под притисок се бара веднаш инстант резултат (Титули) па тој притисок се пренесе и врз тренерите (Чави) ДАЛИ МОЖИ ТРЕБАШЕ ДА МИ МУ СЕ ДАДЕ ВРЕМЕ да созреат младите а и зошто пример не му се даде време какошто имаше Клоп во Ливерпул неколку сезони ги немаше никаде после беа конкуренти,истото е и со Артета во Арсенал доби доста време од управата па незнам можи кај Чави беше грешка таа опсесија за титули а и од друга страна му фалат доста финеси за да биде тренер од рангот на Пеп Клоп,а ако погледнеме пошироко од сите овие имиња што кружат подобри опции 100 % од Чави се Пеп и Клоп другите се Докажани/НЕдокажани тренери кој секако ќе биде голем ризик према тоа тешка одлука.
Да, ама имаш ли приметено колку греши на пасови у последно време?Одбраната е сивило оваа сезона, али сте приметиле ли колку Штеген е битна алка во тимот? Можеби најбитна оваа сезона. Кога беше повреден примивме голови за кои сум сигурен дека пола ќе ги одбранеше да беше он помеѓу стативите.
Штета што клубот е во лоша ситуација и немаме значаен успех во Европа со години, па затоа неможе да си го добие признанието што го заслужува.
Во топ 5 голмани е во Европа.