Најдобра е таа против Реал у гости 4 0, ваљда оваа после неа би ја ставил.Најдобра утакмица за Чави?
Ромеу докторска утакмица одигра шо би се рекло, во пар со Де Јонг игра вампирски, и покрај тоа што имаше еден погрешен пас вечерва, за еден пас сите на него ќе се наслонат што е сосема очекувано. Кунде направи кардинална грешка на почеток но никој нема да ја спомне. Ромеу за Бускетс последните години е Бускетс во најдобрите години сега за сега.Ромеу има навика да просере по некој пас во последна третина секоја утакмица. Тоа е загрижувачки, со врвна екипа тоа е 99% примен гол, а таков гол е најдеморализирачки за тимот.
Јас ти зборам за последните две години на Бускетс бидејки ги играше очајно, а не го споредувам Бускетс со Ромеу тоа е смешна работа. Френкие сам на ДМФ не може да пружи вакви партии. Чави го одамна виде тоа, затоа Барса игра со два ДМФ, во случајот Ромеу е пар со Де Јонг , кој од почеток на сезоната игра сосема солидно, кој што сака нека каже. Треба да се правеш слеп па да кажеш дека Ромеу игра слабо до сега. За појаки екипи ќе видеме, ама факт е дека Де Јонг покрај себе мора да има пар, т.е Барса мора да игра со двојни пивот, за да Де Јонг игра онака како што игра. Во средината имаме страшна конкуренција, и Чави веројатно ќе ротира во зависност од противникот. При сите здрави играчи, навистина на слатки маки ќе е Чави.Vtor pat chitam vo fan klubov sporedbi Romeu-Busi, seriozni ste?
Mozhda ke krpi ovoj vo posigurni utakmici na domashen teren, ama so ozbilni ekipi mora Frenkie da odi DMF so Gundo i Pedri pred nego.
Frenkie ja najavuva najdobrata sezona otkako e dojden vo Barca, arno sho ne se soglasi da si zamini lani.
Сам избега.Каков играч испуштија нашиве во Кубо, природен талент.
?Каков играч испуштија нашиве во Кубо, природен талент.