Фан Клуб: Барселона

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.326
Поени од реакции
7.076
не знам зошто се спомнува ромеу овде во негативна смисла, на негови години никој не очекува дека ќе биде јаја туре во иднина

барем во ла лига си ја брка работата одлично

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.752
Да ја издвоиме и нафрлената на Кансело со надворешна, одма се гледа квалитетот тука.
Перверзија, фалеше ваков играч после Дани Алвес по десната страна.
Иначе Чави и братму си го собрал во стручен штаб. Жолт картон доби, мислев пак Чави ќе го јаде. :pos:
Да, уште од кога почна Чави со тренерска кариера, брат му Оскар му е асистент.

Иначе, какви 4 стопери имаме, само да ги чува Господ од повреди. Кунде, Араухо, Кристенсен и Ињиго.

Малку чудно, Кристенсен до сега на сите 4 натпревари стартер, на сите 4 излегува од игра.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.268
Поени од реакции
4.196
Ромеу нема брзина и некој добар пас, ама позиционирање има страшно, боље од Бускетс, плус дефанзива одличен.
Според мене треба да стартува со екипи кои напаѓаат, а со Гетафе, Осасуна и слични што кур ќе ни е, кога на контри не може да стигне и не е толку потребен во дефанзива...

И да уште еднаш за добра ноќ, СВЕ ДА МУ ЕБАМ НА ЧАВИ КЕПЕЦОТ!

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.613
Поени од реакции
7.743
За жал Балде нема да биде како Алба.
Никаква смелост нема за пробив напред, само додавање.
Малку и брзина има изгубено.

B

Beck's

Гостин
Zatoa sto pokriva cela leva strana i takvi mu se instrukciite. Alba sekogas igral so krilen igrac pored nego, neka svrti Xavi klasika 4-3-3 i ke go vidis Balde podobro

Член од
29 април 2015
Мислења
4.268
Поени од реакции
4.196
Ајде бе куров ми и овие репрезентации... ги убија фудбалерите, па и пријателски... сеа сакаме нејќеме ќе мора со 3 везњаци... најкреативните играчи Педри и Гундоган у курац.

Kajgana Shop

На врв Bottom