Фан Клуб: Барселона

B

Beck's

Гостин
Mnogu r picka u dusa, ako izramnat Osasuna odma ke ide na 4 napagaci. Ne znam u koj film e vlezen sto ne igra 4-3-3
Автоматски споено мислење:

Mnogu r picka u dusa, ako izramnat Osasuna odma ke ide na 4 napagaci. Ne znam u koj film e vlezen sto ne igra 4-3-3
Ete go…

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.497
Поени од реакции
13.735
Еве го. Семката да им ја ебам. И на ова Чавиво накурчено. Ајде сега внеси 16 напаѓачи да се гужваат ко сардини...

Скептичен сум дека прво место ке завршиме у група

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.382
Поени од реакции
38.797
Прашање на време беше, цело второ полувреме се брани.

Чави треба да си оди, не е ни 20% тренер каков што беше играч. Дури по некоја луда случајност и да ја одбрани титулата, треба да си оди. Во последните 2 сезони еден куп класа тренери променија средина, ние заглавивме со традиција и глупа политика назначувајќи го Чави.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.497
Поени од реакции
13.735
Сеа ке нафрлаат топки и сите напред, класика.

Ромеу го извади ботов ох мајко мила

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Лани прва полусезона добра игра, наваму катастрофа. Чоловка, дај гол, брани се, само што со јаки тимови кур ќе се доодбрани.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.382
Поени од реакции
38.797
Страшно искуство има во Кансело, смиреност во клучни моменти. Добра контрола на топката при изнесување.

Феликс може да биде клучен за разбивање бункер екипи, ептен е брз и навлекува играчи. Сега има 2 недели само тренинг и се надевам против Бетис ќе стартува место Лева.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.652
Поени од реакции
22.728
Само 4то коло е, да не брзаме со заклучоци и критики. Простор за напредок секако има.

Традиционално заебано гостување, истиот резултат како минатата сезона (иако лани цело второ полувреме игравме со играч помалку).

Мислам дека и сезонава не очекуваат многу вакви натпревари со инфаркт завршници и треперење до последниот судиски свиреж.

Штета што има репрезентативна пауза нареден викенд, само да се вратат сите живи и здрави, нареден натпревар играме против Бетис на домашен терен.

Visca el Barça!

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Чави или играј 4-3-3 стандард со еден ДМФ и двајца ЦМФ, и ДВЕ КРИЛА или ако те е толку страв играј со Де Јонг Ромеу ДМФ и пред нив еден АМФ И ДВЕ КРИЛА во 4-2-3-1 формација не се брукај со оваа измислена твоја формација каде Гави нема никаква позиција, а Балде покрива и на бек и на Крило, а десниот бек влегува во средина, нема буквално никаква функција и престани да се глупираш.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.382
Поени од реакции
38.797
Иначе Чави и братму си го собрал во стручен штаб. Жолт картон доби, мислев пак Чави ќе го јаде. :pos:

Стварно незнам зошто ликот не ја игра најдобрата формација за овие играчи. Да му недостасуваат профили на играчи и да калкулира можам да разберам, али прилично сме покриени секаде. Дури и со повреден Педри и Араухо пак може да си дозволи 4-3-3.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Romeu bedem bil. :pos:
Ne mislev deka e mozhno tolku baven choek da bidi profesionalen fudbaler, posle 40ta minuta sekoj chekor mu e izmachuvanje.

Kajgana Shop

На врв Bottom