Нејмар е сигурно под закана има 4 жолти до сега,не сум сигурен за останатите али мислам дека само Нејмар е под закана,ако не се лажам Меси мислам дека има 3 жолти, а Суарез веќе ја одработи суспензијата.. незнам што е подобро за вечерва дали да се стартува без Нејмар кој е под закана или да стартува од почеток па да биде заменет при крајот ако до тогаш не направи некоја глупост.. секако идеме на ризик, ама ова е најбитен меч кој мора да се добие па макар и Нејмар да добие жолт картон, така да јас би стартувал со Нејмар од самиот почеток.[DOUBLEPOST=1480263726][/DOUBLEPOST]Нејмар е сигурно под закана има 4 жолти до сега,не сум сигурен за останатите али мислам дека само Нејмар е под закана,ако не се лажам Меси мислам дека има 3 жолти, а Суарез веќе ја одработи суспензијата.. незнам што е подобро за вечерва дали да се стартува без Нејмар кој е под закана или да стартува од почеток па да биде заменет при крајот ако до тогаш не направи некоја глупост.. секако идеме на ризик, ама ова е најбитен меч кој мора да се добие па макар и Нејмар да добие жолт картон, така да јас би стартувал со Нејмар од самиот почеток.