vo kolku igraat ,i so kogo ?da ne baram sega ,ako znaesh kazi, fala odnapredИмам женска интуиција која ми кажува дека во сабота Суарез дава гол, со нетрпение го чекам натпреварот![]()
Сабота од 20:00 со Селта.vo kolku igraat ,i so kogo ?da ne baram sega ,ako znaesh kazi, fala odnapred
mnogu blagodaramСабота од 20:00 со Селта.
Јас бев лани против Милан. Се беше во ред освен летовите се малце проблематични имав доста за чекање по аеродроми дека не беше директен лет Солун-Барселона, за натаму преку Бергамо, а за враќање беше преку Рим.Има една група на фб "Патување во Барселона во живо на Камп Ноу" , има некој одено преку нив? За со ПСЖ во декември има ангажмани повратна Скопје - Барселона - Скопје , 3 вечери сместување и плус карта за натпреварот за првиот прстен , близу корнерот но од повисоко за 360 евра. Ако има заинтересирани од фан клубот може да направиме екскурзија , само колку се веродостојни овие на фб. Го прашав тој дали се туристичка агенција , и ми дадоа само број да се јавам.
Има и за со Севилја за 250 евра , но на третиот прстен.
Се прашувам каде ќе ни беше денес крајот ако тогаш Пеп успееше да ги продаде Алвес, Пике, Фабрегас... и да доведе играчи кои сметаше дека ќе ја продолжат доминацијата...Пике не е истиот одамна....Пике е аут, пак нека си пишува пораки додека седи на клупа.