Фан Клуб: Барселона

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Наводно медицинскиот тим бил против тоа да се купи Вермален а Лучо сакал да се донесе.Најверојатно го спремаат да биде 100% фит,да не се ризикува додека не закрепне целосно.И така сега за сега не ни е толку потребен,така да би ни дошол добро кога ќе се мачиме со повредени играчи.Јас мислам дека ако се извлече некако од повредите и ако почне константно да игра,тешко дека некој ќе може да му го фати местото во први 11 а може и трансферот со него да ни биде целосна утка и да си се влече со повредите,што не посакувам ич.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.751
Поени од реакции
22.967
Само едно прашање ја мачи оваа нација, зошто Алба не го ставате во комбинација(за утрешниот наптревар)?

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Luis Enrique: "Luis Suarez will certainly play some minutes tomorrow, but I don't know how many..."
Да бе... Еве му поверував дека не знае. :)

Единствен начин да не знае колку минути ќе игра е да го пушти во прва постава, па да не знае кога и дали ќе го извади.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.462
Поени од реакции
39.149
Се повеќе мислам дека Вермален влече некоја хронична повреда , затоа не сакаат да ризикуваат изгледа да го спремат колку што може подобро за да не ја обнови за брзо време. А ако е хронична прашање на време е кога ќе ја обнови.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.751
Поени од реакции
22.967
Попрво синот на Меси ќе дебитира за прв тим, отколку Вермален...
Суарез со 4-месечна суспензија дојде време да дебитира, овој уште не може да се излечи.

Педро обично игра добро против Реал. Мислам дека колку и да е дрво, ако игра прв тим ќе одигра маестрално, не знам ни јас зошто имам вакво претчуство. :D

Браво
Дани - Маске - Матје - Алба
Ракитич - Буски - Иниеста
Педро - Меси - Нејмар

Реално, ова не е лоша варијанта(освен Педро, ама кај него го очекувам факторот изненадување и конечно да изигра на ниво), со тоа што нема да ме зачуди и доколку капитенот го видиме во прв тим на Класико, неговото искуство е многу битно. Има одиграно 40 натпревари против Реал и од активните играчи, има најмногу настапи во Ел Класико(трет е, зад Санчис со 43 и Генто со 42).

Последно уредено:
Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Еј дoјде време никoј дa не гo плaнирa Пике зa прв сoстaв o_O

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Голем песимизам помеѓу фановите од она што читам по странските форуми...Што е работата бре луѓе? Реал имаа екстремно лош старт, сега се вратија во колосек, но тоа не значи дека се непобедливи...Екипата што ќе излезе на Бернабеу е посилна од онаа која ја имавме минатата сезона, стојам зад тој факт, и верувам во тимот...

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.229
Поени од реакции
7.319
Повиканите.
Ter Stegen, Bravo, Dani Alves, Piqué, Mascherano, Bartra, Mathieu, Jordi Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Sergi Roberto, Rakitic, Neymar Jr, Munir, Pedro, Messi & Suárez.

Знаев дека вака ќе биди кога ќе се врати Суарез, пишав и претходно. Ќе го форсираат Мунир од Бог знае која причина иако покажа Сандро колку е подобар, снаодлив, дрзок и од никого не се плаши.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Интуицијата ми вели дека ќе почне со Мунир Меси и Нејмар...

Kajgana Shop

На врв Bottom