Фан Клуб: Барселона

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
El partido entre Osasuna y Barca se disputara a las 20:30

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Од Осасуна се согласиле натпреварот да се игра покасно,ваљда од 22:00.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212

Педро трча по возот да го стигне. :tv:

Инаку, од федерација е речено тимот мора да биде во 20.30 на стадион.. во спротивно ќе го загубат натпреварот. Нашиве се веќе во Сарагоса, сега за 2саати со бус до Памплона.

Точното време на започнување на натпреварот ќе се одреди кога ке пристигнат играчите на стадион.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ајдее ќе биде интересно овоа денеска :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Инаку, од федерација е речено тимот мора да биде во 20.30 на стадион.. во спротивно ќе го загубат натпреварот. Нашиве се веќе во Сарагоса, сега за 2саати со бус до Памплона.

Точното време на започнување на натпреварот ќе се одреди кога ке пристигнат играчите на стадион.
Значи во 20:30 треба да бидат на стадион не на терен а :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Кое време точно ебагo и ќе има ли на Алфа пренос?

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ова е убедливо најпедерската работа што можеше да ја направи Шпанската ФА. Во земјата е прогласена вонредна состојба, а според сите правила ако има вонредна состојба смее да се откаже утакмица. Како и да е многу глупа реакција од страна на Барса. Зошто чекаа до 3 саат да тргнат накај Памплона кога знаат дека вечер треба да играат утакмица. Тргнете сабајле па ако се одложи ќе преспијат играчите таму. А, не они се надеваат дека ќе им ја одложат утакмицата па сеа се чешаат.

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Да им изумре најмило ако ни го направат ова. Секаде одложуват утакмици, а овие најпаметни се прават.

Се надевам ќе стигнат, се друго ќе биде залудно ако не стигнат, дури и победата врз реал.

Ама и нашиве се криви матер им. Тргни во 00:00, стигни таму во 4ипол по сабајле, и разбуди ги од 5ти сон, мамето им. :pos2:

Луѓе пишете за секакви новости шо има, јас нишо неможам да пратам нетот ми е срање само форумот ми отвара.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne mi se svigja ovaa situacija
od bus direkno na zamrznatiot teren
so i da bide samo povreda da nema na bilo koj igrac

P.S.moze li nekoj da najde informacija kako bilo kaj mancester zs nivniot natprevar e odlozen poradi losoto vreme,a ovoj nasiot mec ne e odlozen

Kajgana Shop

На врв Bottom