Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е. Ние во последните години изгубивме неколку одлични таленти поради муабетот не ни требаат.

Јас мислам дека Ројс ако постои можност треба да се донесе. Сега кога е речиси извесно дека ќе има трансфер бан 1 година треба да се прошират плановите.

Borussia Dortmund have offered winger Marco Reus (25) to Barcelona to avoid that the German player joins Bayern Munich. [sport]

И замислете нашиве поради добрите односи со Баерн нема да сакаат да го земаат. :LOL:

Sigurno bez pari im go ponudile, visok igraci imaat ;) Sala na strana, legedni si Spanskite mediumi. Dortmund saka da mu ja odkupi klauzulata na Reus do esen i ke ima pregovori. Sigurno nema sega da go dadat Reus posto fanovite ke ja besat upravata. Isto taka Barsa nema da ponudi tolku, kolku bi baral Dortmund pri vakov transfer. A toa so Baern e glupost, posto Reus letovo po vtor pat gi odbil. Ako si odi vgodina, toa sigurno nema da bide vo Baern.

Alves: "Suarez? We need some bad guys in the squad, because now I'm always the one who's blamed... (laughs) He's really good, I like him.":)

Во понеделникот на Гампер натпреварот Педро не играше заради пролив, еве уште не тренира заради тоа. Го замислувам како седи на шојла 3 дена.
Official: Pedro is still having a stomach bug and it's not clear if he will be available for the game against Elche #fcblive
Официјално: Педро се уште има мачнини во стомакот и не се знае дали ќе биде достапен за натпреварот со Елче.

Мислам дека сега официјално можи да го викаме Серко.

Official: Pedro is still having a stomach bug and it's not clear if he will be available for the game against Elche #fcblive
Официјално: Педро се уште има мачнини во стомакот и не се знае дали ќе биде достапен за натпреварот со Елче.

Мислам дека сега официјално можи да го викаме Серко.
Можеби јадел врат од Екстра Меин :)

Ептен го погодила позајмицава, се упропасти.
Сериозен си? Сликава е стара најмалку 4-5 години.
Читам Алвес распалил денеска на прес-конференцијата. Критикувал се живо, од управа до медиуми.

Мене едно не ми е јасно. Читам Бенатиа ќе иде у Баерн за 30мил, како тоа нашите не запнаа по овој фудбалер за ваква сума место Матје за кого дадоа 20мил :mad:

Мене едно не ми е јасно. Читам Бенатиа ќе иде у Баерн за 30мил, како тоа нашите не запнаа по овој фудбалер за ваква сума место Матје за кого дадоа 20мил :mad:
Ние во наредните 2 години ќе освоиме барем 1 ЛШ, а Баерн ќе чекаат 10ина години додека да освојат.
Има разлика.
:D

Barcelona have sounded out Real Madrid about Angel di Maria (26), but they are not willing to talk. Barcelona wanted to pay 60M. [sport].:)

btw. Нејмар го истегнал глуждот,нема да игра во недела:facepalm:

Нападот против Елче ќе биде Меси, Рафиња и Мунир. (y)
Е, затоа трансферот(евентуален) на Ројс не е непотребен. Кога одиме на три фронта, треба да имаме резерви на секоја позиција. Се случуваат повреди и суспензии. Меси, Нејмар, Суарез, Ројс, Педро и Рафиња би биле одлични опции за нападот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom