Фан Клуб: Барселона

R

Rigel Kent

Гостин
Ако го направат тоа , престанувам со секаков хејт кон управата . :cuc:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Некој спомна Меси немало веќе да гризе по терен како порано.
Сега Суарез е тука така да ќе немаме проблем со гризењето.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ја мислам боље шо не освои. Ако освоеше, ќе го достигнеше врвот, ќе имаше све што може да се освои и ќе беше само влечење потеренот како вторава полусезона. И така ќе даваше голови и асистенции ама нема да ја има таа мотивација. Сега ќе сака пак да се одржува у форма за наредното Светско и тоа ако не биде ништо, пошо ќе има 31 година, ќе биде само прашање на време кога ќе се врати у Аргентина или негде по Америка, Арапите и ќе си го лади курот.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.042
Меси во минатата сезона која патем е прогласена и за негова најлоша сезона , постигна 41 гол. Стандардите за Меси се поставени толку високо , што се испод 2 трофеја и 50-60 + голови за него сезонски ќе биде лошо. Тоа го направи тоа блеснување што го имаше од 2007 до 2012 , кога буквално не постоеше таа сила што може да го сопре.

Кога некој друг играч било во кој клуб во првите 5 првенства , постигнува 35 + голови за една сезона , одма го прогласуваат за најдобриот шпиц во светот и следуваат трансфер понуди од 100 + милиони евра. За Меси тоа е секојдневие , затоа и го џаскат медиумите дека е вон форма.

Продавање на Меси од страна на Барса ќе значи распад система. Целиот тим е изграден околу него , и плус сега гладен од светското првенство очекувам да гризе многу наредната сезона.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Ај малце да ја живнеме темава
Изјави на германските играчи за Меси после финалето:

Thomas Müller:Cijeli tim mi je pomogao da pružam partije kakve sam pružao, ali Leo Messi je bio čudesan od prvog dana. Kad postanem odlučujući igrač u timu, onda ćemo moći razgovarati o tome da budem najbolji, ali trenutno mu uopće nisam ni blizu. Messi je najbolji i uvijek će to ostati i zaista nam je žao zbog njega, nadamo se da ovo neće štetno utjecati na njega. Svi zaista uživamo gledati ga na djelu. On je moj idol.

Mario Götze Respektiram Lea Messija, njemu nije bila potrebna titula prvaka svijeta da bi bio najbolji, on je već najbolji! Mi, normalni igrači, smo ti kojima je potrebna ovakva titula da bismo dokazali koliko vrijedimo, ali Leo je jednostavno savršen i jako mi ga je žao večeras."

И
Bastian Schweinsteiger: "Nije uopće važno što neki ljudi misle o Leu, oni koji vole nogomet znaju da je on najbolji i da će uvijek biti najbolji!"

П.С. сори за српскиов језик

B

Beck's

Гостин
Valencia defender Mathieu didn't take part in a friendly today because Barcelona informed Valencia they're willing to pay 20M buyout. [cope]

Ајде уште едно зверче у одбрана и готово

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Valencia defender Mathieu didn't take part in a friendly today because Barcelona informed Valencia they're willing to pay 20M buyout. [cope]

Ајде уште едно зверче у одбрана и готово
Маркињос :) Само Хумелс да не го земат да не кинеме живци,ептен е спор.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Even if Alves stays, it wouldn't mean he will be starter as Montoya would fit better the more defensive profile Luis Enrique wants. [md]

Молете се сега сите. Пак треба да прајме магии и чуда како со Бускетс.

Член од
7 јули 2014
Мислења
1.243
Поени од реакции
1.162
Го бутаме рекордот на Реал од 121 гол у сезона!!!

Член од
29 октомври 2013
Мислења
147
Поени од реакции
64
Официјални дресови за гости за следната сезона :)
away1.jpg away2.jpg iniestaaway.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom