BakoMevmedoski
Немирен
- Член од
- 30 септември 2009
- Мислења
- 525
- Поени од реакции
- 55
Vo Brazil ako se rodi neka go vikaat Petardinho
ПОСТ ЗА РЕСПЕКТ БРАВОС БАТКОКога ќе видите неутрални навивачи да ви постираат и честитаат за победата, кога најлутиот ривал ви ракоплеска и кога се зачленуваат нови момци на фанклубов кај вас, само за да ви честитаат победа и да бидат дел од историјата... Се виде дека во светот на фудбалот не мора да бидеш како Мурињо за да освојуваш титули... Пеп го докажа тоа... Кога Роналдо ќе освои се што има Пеп освоено како играч, кога Роналдо ќе ги достигне висините на Гвардиола, е тогаш ќе може да се мери со него...До тогаш, сите тие јалови напади и колку и пати да сакаше да му ја оттргне топката, го докажува она што секој нормален човек може да го виде... Љубомора.... Гвардиола е икона на Светскиот фудбал, нешто што Роналдо го нема.... Јас, бев сведок на најдоброто навивање на светот, Бев сведок на немоќта на „Кралскиот Клуб“, јас Бев сведок на сите реакции на Рамос кој ги оттурна Пујол и Чави, а утре ќе треба да ги погледне во очи за наредниот меч, Бев сведок на најдобриот меч на деценијата, Бев сведок на немоќтта на „најдобриот менаџер“ на светот, да направи нешто против Барселона..... Бев сведок на историја...
Едноставно, Бев сведок на Барселона....
:salut:Кога ќе видите неутрални навивачи да ви постираат и честитаат за победата, кога најлутиот ривал ви ракоплеска и кога се зачленуваат нови момци на фанклубов кај вас, само за да ви честитаат победа и да бидат дел од историјата... Се виде дека во светот на фудбалот не мора да бидеш како Мурињо за да освојуваш титули... Пеп го докажа тоа... Кога Роналдо ќе освои се што има Пеп освоено како играч, кога Роналдо ќе ги достигне висините на Гвардиола, е тогаш ќе може да се мери со него...До тогаш, сите тие јалови напади и колку и пати да сакаше да му ја оттргне топката, го докажува она што секој нормален човек може да го виде... Љубомора.... Гвардиола е икона на Светскиот фудбал, нешто што Роналдо го нема.... Јас, бев сведок на најдоброто навивање на светот, Бев сведок на немоќта на „Кралскиот Клуб“, јас Бев сведок на сите реакции на Рамос кој ги оттурна Пујол и Чави, а утре ќе треба да ги погледне во очи за наредниот меч, Бев сведок на најдобриот меч на деценијата, Бев сведок на немоќтта на „најдобриот менаџер“ на светот, да направи нешто против Барселона..... Бев сведок на историја...
Браво за постот.Кога ќе видите неутрални навивачи да ви постираат и честитаат за победата, кога најлутиот ривал ви ракоплеска и кога се зачленуваат нови момци на фанклубов кај вас, само за да ви честитаат победа и да бидат дел од историјата... Се виде дека во светот на фудбалот не мора да бидеш како Мурињо за да освојуваш титули... Пеп го докажа тоа... Кога Роналдо ќе освои се што има Пеп освоено како играч, кога Роналдо ќе ги достигне висините на Гвардиола, е тогаш ќе може да се мери со него...До тогаш, сите тие јалови напади и колку и пати да сакаше да му ја оттргне топката, го докажува она што секој нормален човек може да го виде... Љубомора.... Гвардиола е икона на Светскиот фудбал, нешто што Роналдо го нема.... Јас, бев сведок на најдоброто навивање на светот, Бев сведок на немоќта на „Кралскиот Клуб“, јас Бев сведок на сите реакции на Рамос кој ги оттурна Пујол и Чави, а утре ќе треба да ги погледне во очи за наредниот меч, Бев сведок на најдобриот меч на деценијата, Бев сведок на немоќтта на „најдобриот менаџер“ на светот, да направи нешто против Барселона..... Бев сведок на историја...
браво брат вистинитоКога ќе видите неутрални навивачи да ви постираат и честитаат за победата, кога најлутиот ривал ви ракоплеска и кога се зачленуваат нови момци на фанклубов кај вас, само за да ви честитаат победа и да бидат дел од историјата... Се виде дека во светот на фудбалот не мора да бидеш како Мурињо за да освојуваш титули... Пеп го докажа тоа... Кога Роналдо ќе освои се што има Пеп освоено како играч, кога Роналдо ќе ги достигне висините на Гвардиола, е тогаш ќе може да се мери со него...До тогаш, сите тие јалови напади и колку и пати да сакаше да му ја оттргне топката, го докажува она што секој нормален човек може да го виде... Љубомора.... Гвардиола е икона на Светскиот фудбал, нешто што Роналдо го нема.... Јас, бев сведок на најдоброто навивање на светот, Бев сведок на немоќта на „Кралскиот Клуб“, јас Бев сведок на сите реакции на Рамос кој ги оттурна Пујол и Чави, а утре ќе треба да ги погледне во очи за наредниот меч, Бев сведок на најдобриот меч на деценијата, Бев сведок на немоќтта на „најдобриот менаџер“ на светот, да направи нешто против Барселона..... Бев сведок на историја...