Фан Клуб: Барселона

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.271
Sanchez mora da bide prv sostav, ako ne nosto ne pravime :) . Ako mu dade Tito poveke sansa ovaa sezona mislam deka covekot ke raspuka!

P

pepito*

Гостин
Куенка и Тиаго се повредени, незнам зошто ги ставате во комбинација.

Валдес, Дани, Маскерано, Пике, Алба, Бускетс, Чави, Иниеста, Педро, Алексис, Меси.

И да, нема да ми биде чудно да стартува Маскерано пред Бускетс во средина и Пујол назад, некни Бускетс имаше ненормално многу згрешени пасови. Се надевам дека ќе игра како што знае најдобро против Реал, затоа што ни е навистина потребен одличен Бускетс, ако не е максимално спремен, подобро нека не игра.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Fabregas > Pedro spored mene mn jako izigra na evropskovo vo kombinacija so xavi i iniesta ke im go zemet mozokot :D znaci Messi,Fabregas i Sanchez vo napadot ostanatoto standard ko sekogas.. so ova formacija lani 2 pati gi tepavme Real 1-3 i 1-2

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.081
Утре:

Валдес​
Дани Маскерано Пујол Алба​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Педро Меси Санчез​

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Да се потцетиме малце на ланската утакмица од Суперкупот на Кампот. Клипчето го ставам највеќе заради коментирањето од двајца одлични коментатори, посебно Ray Hudson.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Najjakata formacija se znae,dilemi ima samo na dvete pozicii Maskerano/Pujol i Alba/Adriano....
Pujol e kapitenot i so nego sme mnogu mnogu postabilni no od druga srana Maskerano e odlicen i mnogu borben i eden od najdobrite vo posledno vreme na taa pozicija .Alba e odlicen i se vklopi odma bez da ima problemi,super raboti taa leva strana so nego i Iniesta,no utre ke imame problemi so kontrite na komsiite ako Alba bega kako sto znae a i plus e premnogu nizok za visokite dueli.Adriano e malce postabilen koga e vo rpasane odbranata.....

P

pepito*

Гостин
Погоре составот што го напишав, се појави на спорт.ес, мундодепортиво, марка и многу посакувам со тој да излеземе. Пике, некни ме импресионираше во одбрана со неговата самоувереност, а и подобар избор од Пујол е затоа што знаеме сите како се справува со Мадрид и нивните напаѓачи. Како и да е, важно ми е само да победиме, не е битно со кој состав ќе излеземе. На крајот само Тито го знае тимот за вечер и тој ги прави сите тактики и калкулации.

П.С. Тељо се мавнал на нула, сега ко внук од сестра му е на Валдес

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
На спорт клуб prime вечер а?

Пак останавме без фудбал на ТВ цела сезона....

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Фамилијава на Сонг ја има закупено цела трибина на Кампот, ко зајци се котеле овие. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom