Фан Клуб: Барселона

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
дрогба ќе ја има улогата на гудјонсен и ларсон. ќе си седи на клупа жив среќен, кога ќе треба ќе влезе и ќе напраи разлика на терен. наместо центаршутеви кон педро, ќе се центрира кон дрогба, кој може тројца на грб да ги носи (ако не му се паѓа)
јас сум за дрогба, плус нема да кошта многу.
со виља, алексис, педро и меси во комбинација за прв тим и дрогба на клупа, за мене е најдобра опција. боље од било која друга, торес - бакшиш да ми го даваат не го зимам, забораи фудбал да игра без повреда без ништо, љоренте прскап, плус ќе сака да игра. иста пирказна со ван перси ќе сака да игра и скап.

затоа дрогба е ефтина опција и најсилна, физички, тоа е тоа што ни треба. дури може комотно да влезе во игра ако треба и да чуваме резултат.

дискусиите за меси дали треба да е центар или крило..податокот дека даде 70 гола на позиција центар е одговор голем, поголем од планина. мислам, како воопшто има простор за таа дискусија. ван перси, љоренте, дрогба и торес, вкупно не дадоа повеќе голови од него, а ние дискутираме да игра крило, за да се отвори позиција за некој што ќе даде буквално 3 или 4 пати помалку голови, и тоа ако има екстра сезона!

во текот на играта да се префрли лево-десно, или некоја утакмица колку за промена и за изненадување да. 70 се доволна препорака каде треба да игра нон стоп. да не заборавиме притоа од позиција центар има повеќе асистенции од чековски и гечевски заедно, а овие играат кошарка.

парите да се потрошат за другите позиции, онаму каде очигледно сме текнки. повеќе сум за бејл, бидејќи иако е сеуште млад, во спредба со алба е муж, а тоа е тоа што ни треба во екипа. алба е мекуш, како и 80% од екипата. ок, технички супериорни, ама ни треба и сила, мора да се помириме со тоа. освен маскерано (како најјак) ,пујол и на моменти алвес (на моменти само) сите други ми се мекуши дефанзивно.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Овој Росељ е како жена у пмс. Издвојува 100 милиони за трансфер, сака напаѓач а го договара Дрогба (останува да видиме дали е точно или ова е рејтинг кревање на некои весници) ај сеа види му го паметот жити се:facepalm:

Не им верувајте на сите медиуми иако ги читате Марка, Ас, Мундо депортиво и останатите. Ќе биде долггг трансфер период а шпекулации ќе има многу :)
Се надевам дека ќе ми се исполни желбата и ќе дојде Жорди Алба. :vozbud:

I

IBIZA SOUND

Гостин
zamina jabana i alves,no kako i da e imame zamena za nego za natprevarot so bilbao :)

inaku drogba kako napagjac e dobar igrac no ne mi se svigja negoviot odnos

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Дафак се случува со Дани луѓе?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Ајдее. На тренингот, Алвес ја скршил десната клучна коска. :eek:
До вечерва ќе биде опериран. Во 20 ч. вечерва ќе има прес-конференција, на која докторите ќе ги кажат деталите од операцијата.
Засега не се знае колку ќе биде отсутен, но сигурно ќе го нема за финалето против Билбао. :facepalm:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
FUCK!
Значи оваа сезона буквално не уништија повреди (и болеста на Абидал). :( Не памтам ваква малерозна сезона со толку повредени
во последните 6, 7 години.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Афелај, Виља, Абидал, Фонтас, Тито, Пујол, Санчез, најнов сега и Дани.... Плус ониe 'поситните' повреди (отсуства од 2-3 седмици).. (n)
Значи каква сезона беше ова со повредите.. :unsure: Ќе треба да се збратимиме со Арсенал изгледа.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Одмор им треба на дечкиве и тоа еден подолг одмор, ако сакаме добра и здрава сезона.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Без Дани и Пујол, со Пинто на голот. :cautious:
И онака ќе биде греота момците од Билбао да ја завршат сезоната без титула. Го заслужуваат барем купот.

Kajgana Shop

На врв Bottom