I
IBIZA SOUND
Гостин
kakov drogba be
Зато НејмарЗначи со донесување на шпиц од типот на Љоренте , Торес итн ... ќе е истата песна како со босанецот, верувајте ..... Кочење на игра ќе има плус со тоа автоматски Меси се поместува десно, а сите знаеме дека тој во средина е најопасен ....
Зато Нејмар
Истото некој можи да го кажи и за Меси, макар шо знајме дека и за двајцата не е точно.
Зошто сите сте му запнале на Нејмар, како слеп за стап сте се фатиле за него.
Значи од надуени бразилско-аргетински ѕвезди во фудбалов веќе преку таквоето ми е. Секоај година некој нов го пронајдуваат, а од пронајдениве дали успева еден во 10.
Нејмар да има дриблинг, ама има дриблинг против Ш екипи од Бразил, против Барса на Светкото не мрдна. За Бразил жив го нема, ништо асално незнае да изигра, со Гансо ги направија светски ѕвезди, а моментално се далеку од тоа.
Така да Нејмар категорично НЕ.
Има разлика помеѓу Меси Нејмар и тоа што го прават они за репрезентација.Истото некој можи да го кажи и за Меси, макар шо знајме дека и за двајцата не е точно.
Барса не е таква екипа шо можи да игра со статичен висок напаѓач шо би ја кочел играта. Ето е редок пример макар шо беше и доста подвижен а и не беше многу висок.
Е сеа вие ако сакате да дајте над 30 милиони за играчи како Љоренте и Торес - ваша грешка!
Па и Бразилците не се поарни...Има разлика помеѓу Меси Нејмар и тоа што го прават они за репрезентација.
Нејмар си игра не неговата позиција и пак не игра којзнае што. Меси во Аргентина игра Господ знае што и после го немало никаде ќе ми кажува некој. Меси не е крив што откако ќе издрибла 2-3 и ќе подаде на Лавеци/Тевез/Игуаин, овие дрвава незнаат гол да дадат. Ама со деца краставици не се садат, неможеш да ги убедиш во тоа.
Па и да не успеј Нејмар ( шо не ми се верва ), замисли само колку пари од реклами и дресој ќе му донеси на Барса. Момчето ќе биди глобална икона. Кој е Љоренте?Пак ќе речам можеби Нејмар е тој што ќе успее, ама некак сум скептичен за тоа. И толку пари за ѕвезда во облаци кој на крај може да испадне и како сите Бразилци низ Европа, да неможе човек од по дискотеки да го собере, јас искрено не би давал.
Торес има 28, Љоренте 27 а Нејмар 20, а цената им е речиси иста 30-40 милиони.За Торес не реков ништо јас. Иако можеби е подобра опција од Љоренте поради искуството, сепак игра топло-ладно, еве во последниве неколку кола е стварно разигран (време беше), ама па Љоренте е помлад.