Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да ја отварам темава за Ел Класико.....нема да правам некој вовед голем, ме мрзи да ја тупам.....и онака за карање ќе служи само.
Инаку за вчера полека, Санчез и Фабре се за пцуење, ама ајде остајте ги ќе им простиме во вторник mark my words :)

B

Beck's

Гостин
koa ke mi tekne kakvo golce im brcna na Real, togas ne mozam da sfatam sto se promasi sinoka(da, za Sanchez mi e zborot). Inaku deckoto ima potencial ama nekako sporen mi izgleda pred zavrsnica

I

IBIZA SOUND

Гостин
sancez ne tolku,ama cesk svarno me nervira vo poslednite nekolku natprevari,epten izgleda izguben :) i taka sme tapa vo napadot uste sega i toj fale da se povrede,osven ako ne e nekoja finta :D

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Лошо...колку и да не е во форма Санчез и изгледа како изгубен во нападот..и така немаме некое подобро решение во нападот,па сега и уште фали да го немаме и Санчез,ако се ова е вистина,изгледа ќе мораме и со Реал да го гледаме Фабрегас.. иначе за со Реал сакам да излеземе со овој состав..
Валдес
Алвес Пиќе Маскерано Пујол
Бускетс
Чави/Тиаго Иниеста
Педро Меси Тељо/Куенка/Санчез(ако може да настапи)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Како и да е, мене сумјива ми е повредава на Санчез.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.682
Поени од реакции
22.795
Како во старите добри времиња, Камп Ноу со мозаик од 90.000 хартии во боја!

SOM i SEREM = Сме и ќе бидеме

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Човекот поради кого ја засакав Барселона, денеска полни 40 години.
Среќен роденден легендои оној хет-трик против Валенсија никогаш нема да биде заборавен.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Како и да е, мене сумјива ми е повредава на Санчез.
From the airport, the group headed directly to the Camp Nou for a training session, involving all the players who had made the trip to the British capital. The session was more gentle for those who started Wednesday evening’s Champions League encounter with Chelsea, with these players doing mostly recovery work.

;)

Kajgana Shop

На врв Bottom