напумпал јаOfficial: German referee Felix Brych (36) will be in charge of the CL game against Chelsea on Wednesday.
Antonella Rocuzzo ( Leo Messi girlfriend) is pregnant !! Soon,Leo Messi will be a father !!!!!
Овој гол ќе го паметам додека сум жив...симбол за ерата на Гвардиола без разлика уште колку титули ќе освои и уште колку ќе остане како тренер.Среќни велигденски празници момци.
У среда со Челзи на Стемфорд, на местото кое ни има донесено многу емоции и славење...
Не претеруваш,многу тешко ќе ни биде,особено ако скаме да тепаме,а се знае дека секогаш одиме на победа.Мислам дека нема да претерам, ако кажам дека во средата го играме веројатно најтешкиот натпревар во оваа сезона.
Токму така, значи клучните играчи ќе бидат Меси и Бускетс за да се смени формацијата.Ваљда го видовте првиот гол на Дрогба против Тотенхем-е од тоа ми е најмногу страв, на Челси не им треба посед, подавања.. еден дед бол и Дрогба ја дрви, за корнери ич да не праиме муабет. На оваа утакмица мислам дека треба Пеп да ја покаже својата класа и искуство т.е. он треба да ја напраи разликата, ништо не е случајно со него, ни една формација, ни еден збор шо го кажува не е случаен, затоа и на последниве две утакмици се пробуваше онаа лудачка обратна пирамида. Не верувам дека ќе се почне со тројца позади ама за време на мечот ќе се превртува формацијата, зависно играта и резултатот, па ќе видиме. Тежок период ги чека, ама па за вакви моменти се игра фудбал и во вакви утакмици се гледа кој е кој, па да ги видиме!
tocno deka se dupkiНе знам шо се плашите, кој ги гледал Челзи сезонава знае дека дупки се и средината им е катастрофа а нас ни е најсилна страна
1-2 или 1-3 очекувам