Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Фак, Чави неизвесен за утрешниот настап.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ако се зезаш за ова, те наоѓам и масакр ти вршам:mad:
Xavi Earrings

Pep will fray your eleventh gala against the Italians, as long as the state permits Xavi: that of Terrassa has suffered from the pain in the soleus and yesterday was not exercised. Alarm. The Barcelona coach is quite clear his plan to seek victory against Milan, but Xavi is essential to put in the running. Until tomorrow, Tuesday, do not know if he can play.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Zlatan Ibrahimovic (AC Milan): "Comparing Messi-Ronaldo? Messi is pure talent, while Ronaldo is the result of training hard."

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
со мотивиран Тиаго воопшто ќе нема проблем против Милан во средниот ред,се игра на Кампот и стига јака поддршка од задната линија Пике - Маскерано во притисокот како да се добие средината........воопшто не сум загрижен

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
со мотивиран Тиаго воопшто ќе нема проблем против Милан во средниот ред,се игра на Кампот и стига јака поддршка од задната линија Пике - Маскерано во притисокот како да се добие средината........воопшто не сум загрижен
Не се заебавај...колку и да биде Тиаго мотивиран нема да ни ја даде таа сигурност што ни ја пружи Чави кога игра.

Се надевам ќе биде подготвен за утре!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Не се заебавај...колку и да биде Тиаго мотивиран нема да ни ја даде таа сигурност што ни ја пружи Чави кога игра.

Се надевам ќе биде подготвен за утре!
Чави е НЕЗАМЕНЛИВ ,но знаејќи го тимот како диши,и тоа што го напомнав во мојот пост,знаејќи го средниот ред на Милан и тој тим кој во присуство на Ибра се немоќни против голем тим,ами само можат да толчат второразредни,третораздредни тимови во калчото - нема воопшто причина за загриженост......повеќе ме интересира Иниеста како ќе изигра пошто неговата форма е променлива последно време......

Пике - Маскерано како последни во средниот ред,пред нив Дани Алвес,Бускетс,Тиаго,Фабрегас,Меси,Адриано како згуснат среден ред и најнапред Алексис со Педро како крилен напаѓач ќе биде доволно да се победи овој состав на Милан

како кец на десетка идат и проблемите со превозот на Милан,наводно нивниот лет бил одложен поради штрајк.........

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Xavi is part of the match squad for tomorow's game against Milan #fcblive
Xavi has some problems at his calf for two days, didn't train to not take risks. He might play, last test tomorrow.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Денеска на тренингот во Камп Ноу играчите на Милан тренирале пенали. Значи ли ова дека ќе одат на таа варијанта.

Како и да е мора да се разнесе одбранбениот бедем на италијанците, МОРА!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Денеска на тренингот во Камп Ноу играчите на Милан тренирале пенали. Значи ли ова дека ќе одат на таа варијанта.

Како и да е мора да се разнесе одбранбениот бедем на италијанците, МОРА!
Кога некој сега би ни понудил пенали би го прифатиле тоа со 2 раце.Јебеш га знаеме сите колкави ни се можностите и утре ќе бидеме приморани да се браниме.Нашата игра ќе биде иста како на Сан Сиро...приоритет ќе биде да се зачува сопствената мрежа и да се искористи некој контра напад.Искорено мило ми е што Алегри е свесен за квалитетот на Барса па со господ напред ако се поклопат коцките да успееме некако да ве исфрлиме.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не дај боже ако дојдеме до пенали, го јадевме стапот. :icon_mrgr:

Искрено утре очекувам многу тежок и неизвесен меч. Иако посакувам нешто налик на Лион, Баерн, Арсенал, Шахтјор од нокаут фазите на Кампот, реално тешко да се види такво нешто.

Последните 6/7 утакмци со Милан стандард беа тешки и неизвесни, и завршуваа или нерешено или со минимална наша победа.

Треба грешните пасови помеѓу одбраната и средниот ред да се сведат на минимум, зашто реално Милан шансата ќе ја бара само со контра при грешен пас на Барса или при некоја нафрлена топка кон Ибра.

Исто одлично би било да видиме пресинг како првите 45 минути од саботната утакмица против Билбао, да се враќа брзо топката у наш посед, да не им се даде на нивната одбрана буквално да дише и со некоја акција да се поведе уште у прво полувреме. Ептен ќе биде битно да се постигне гол што порано.

Освен знаење утре ќе ни треба и спортска среќа.

Visca Barca

Kajgana Shop

На врв Bottom