Фан Клуб: Барселона

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Валдес​
Монтоја - Пиќе - Пујол - Абидал​
Бускетс​
Фабрегас - Иниеста​
Меси​
Педро - Санчез​
  • Топ состав, очекувам сигурна победа.
за 1-2 години:
Пујол,Абидал оут,Бартра,Алба ин..
и ДОМИНАЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Добро играме, само повторно многу утнати 100% шанси. Место да биде 5-1 на полувреме, само е 2-1.
Ах како не влезе пречката на Цеск, убаво голче ќе беше тоа.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
Како да се сетија после голот како да ја играат играта што се бара од нив. Многу промашени шанси, се надевам нема да прокоцкаат бодови.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
почнав да гледам од 15та минута целиот изнервиран, кога видев дека не водат. натаму немам коментар :cuc::cuc:
страшно добро одиграно прво полувреме, буквално не им дадевме на валенсија да дишат. само пак не реализиравме три 100% шанси, можевме да ја решиме утакмицата уште во првото полувреме, ах тоа на фабре да влезеше. меси конечно распали со голови

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.752
Не го гледам второто полувреме. Ама од кога решија да играат фудбал(околу 20 мин.) буквално везеа по теренот. Тоа се бара од оваа екипа. Само реализацијата да се подобри.
Мора ли на секој противнички голман да му ја креваме цената после натпревар со Барса? o_O
Да не го урочам Санчез, ама се повеќе и повеќе почнува да се вклопува во тимот.
Меси си е Меси, најдобар играч во светот, ама мене почнува да ме нервира со тоа негово стоење во место додека ја нема топката во нозете. Како да изгуби воља за игра, да нема мотивација, ниту трча, ниту се замара. Ептен кога добие топка или во некоја контра, само тогаш трча.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
конечно Меси да се “распука“........Меси-Валенсија 3-1........годинава се ПРЕНАИГРА натпревари,се надевам вака свеж како вечерва ќе го гледаме до крајот на сезоната !

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Фантастична партија,со исклучок на киксот на Валдез.Можеби најкомплетен меч оваа сезона,многу шанси,одлично движење на крилата,Меси во полн сјај...

Влева многу надежи за одбрана на ЛШ...со подобра реализација,ваква игра е тешко сопирлива.

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Од кога напишав ''со подобра реализација'',паднаа два голови за 3-4 минути.

Ако му треба на Пеп советник,тука сум.:D

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Не го гледам второто полувреме. Ама од кога решија да играат фудбал(околу 20 мин.) буквално везеа по теренот. Тоа се бара од оваа екипа. Само реализацијата да се подобри.
Мора ли на секој противнички голман да му ја креваме цената после натпревар со Барса? o_O
Да не го урочам Санчез, ама се повеќе и повеќе почнува да се вклопува во тимот.
Меси си е Меси, најдобар играч во светот, ама мене почнува да ме нервира со тоа негово стоење во место додека ја нема топката во нозете. Како да изгуби воља за игра, да нема мотивација, ниту трча, ниту се замара. Ептен кога добие топка или во некоја контра, само тогаш трча.
Не се сеќавам Меси кога пропуштил минута сезонава, така да за тоа стоење не му замерувам. Вечерва изигра маестрално, сите изиграја маестрално. Само и јас почнав да гледам после 15 минута и не го видов голот на Валенсија.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
Можеше да биде 15-1. Прекрасна игра, каде беше до сега аххх...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Поќер од Меси а ? :icon_lol:

Не 5, можевме 10 гола да им дадеме на Валенсија комотно. :)

Одлична утакмица од сите, страшна Барса, ова е тоа што го баравме сите во оваа 2012 година.
Посебно Цеск, Иниеста, Бускетс, Алексис, одиграа топ утакмица, за Меси не треба да се трошат зборови.

Баш ме занима колку удари сме имале вкупно а колку у рамки на гол. У 70 минута коментаторот на Скај спорт спомна 22 удари вкупно а 11 у рамки на гол. На крај сигурно беа над 25 вкупно.

Како у прво така и у втор се промашуваа 100% шанси, али после ваква претстава не треба да се спомиња ништо околу тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom