Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Големо чудо ако нема да иде Валдес и така ќе гледа од трибини, може само да си прослави нова титула доколку Шпанија го освои СП.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. YEAHHHHHHHHHHHHHHH.

VALDES ODI NA SVETSKO BE MADRIDISTI
Значи твоите констатации дека имало политика во изборот на Дел Боске пагаат во вода. Како можеше нешто такво да помислиш брат, еден професионален тренер како Дел Боске да ги дели играчите според тоа дали се од Мадрид или Барселона . :helou:

Мило ми е за Валдес што ке оди на СП, а за Педро ми е уште помило

B

boki10messi

Гостин
Значи твоите констатации дека имало политика во изборот на Дел Боске пагаат во вода. Како можеше нешто такво да помислиш брат, еден професионален тренер како Дел Боске да ги дели играчите според тоа дали се од Мадрид или Барселона . :helou:

Мило ми е за Валдес што ке оди на СП, а за Педро ми е уште помило
A, sto mislis, da ne bese pritisokot od katalonskite mediumi, ke se odlucese Del Boske da go zeme Valdes?:nenene:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
A, sto mislis, da ne bese pritisokot od katalonskite mediumi, ke se odlucese Del Boske da go zeme Valdes?:nenene:
Другар не иде тоа така како што мислиш ти,ете и Дунга(КРЕТЕНОТ) има притисот од цел свет околу тоа што не го повикува Роналдињо,па пак не го вика....

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Ајде сеа Ибра да го Шутниме, и Анри!!! сигурно ке заработиме од овие двајца 50 Милјони :Р

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
лол за каков притисок збориш брат, за трет голман ????

Врз Марадона се врши најголемиот притисок до сега, па тој пак тера по своето, исто и врз Липи, така да се зависи од тренерот , нема тука политики.

Туку батали тоа, сеа со 8играчи на Барса у Шпанија, кој навивач на Барса не би бил за Шпанија на светското цццц...
Колку и да си навивач на друга репрезентација, едноставно срцето ти е со шпанциве :D

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Ајде сеа Ибра да го Шутниме, и Анри!!! сигурно ке заработиме од овие двајца 50 Милјони :Р
Ако даде некој 50милиони за Ибра ќе заработиме, зато што Анри ќе си оди без пари(можда нешто ситно) :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Без пари?? Има уште една година договор па мора да платат нешто ако сакат цел договор да му го откупат.:toe:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
GK Iker Casillas
GK Pepe Reina
GK Víctor Valdés
DF Carles Puyol
DF Sergio Ramos
DF Carlos Marchena
DF Joan Capdevila
DF Raúl Albiol
DF Gerard Piqué
DF Álvaro Arbeloa
MF Xavi Hernández
MF Xabi Alonso
MF Cesc Fabregas
MF Andrés Iniesta
MF Sergio Busquets
MF Jesús Navas
MF Javi Martínez
FW Fernando Torres
FW David Villa
FW David Silva
FW Juan Manuel Mata
FW Fernando Llorente
FW Pedro Rodríguez

--- надополнето ---

Duri 8 igraci se od Barca. Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Villa i Pedro
koga go zel buskets da go zemese i granero :tv:

B

boki10messi

Гостин
Другар не иде тоа така како што мислиш ти,ете и Дунга(КРЕТЕНОТ) има притисот од цел свет околу тоа што не го повикува Роналдињо,па пак не го вика....
Kaj Dunga golemi pari se vrtat.

лол за каков притисок збориш брат, за трет голман ????

Врз Марадона се врши најголемиот притисок до сега, па тој пак тера по своето, исто и врз Липи, така да се зависи од тренерот , нема тука политики.

Туку батали тоа, сеа со 8играчи на Барса у Шпанија, кој навивач на Барса не би бил за Шпанија на светското цццц...
Колку и да си навивач на друга репрезентација, едноставно срцето ти е со шпанциве :D
Ne sporeduvaj Maradona i Del Boske. Prviot e najekscentricen menadzer zaedno so Mourinho.

A, inaku, da. Jas navivam za Argentina, ama tocno i za Spanija. Sekako koga pola reprezentacija e Barcelona, mi se dopaga i reprezentacijata. Ama, Argentina vo prv plan.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ај баш ме интересира колку киксови од овој ќе наброиш.

Иначе Валдес е добар голман,и секако дека треба да се наоѓа во списокот на играчи на Шпанија за светсково.
Оваа сезона бранеше солидно,па и повеќе од тоа.На моменти дури беше подобар и од Касиљас.Но,Дел Боске е бивш реалец,така да..:tv:
Прво што ми текнува е лошата поставеност против Евертон ( 3-3 ), каде можеше многу подобро да израегира при головите, посебно за вториот гол. Втора што ми доаѓа е пеналот што го направи против Виган. Али ај тоа и не е ништо во споредба со тоа што го покажа на Европското првенство 2008, посебно киксовите против Турција.
Муабетот е дека сите врвни голмани правеле големи киксови и тоа никој не им го земал за зло. А кај Валдес е обратно ситуацијата. Секјој кикс му е бурно проследен буквално од сите.
За Цезар и Касиљас не ни треба да праам муабет, годинава имаа по неколку опасни кикса.
Битно е дека Валдес заслужи да биде во тимот на Светсково, а и гледам веќе се најде. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom