Значи твоите констатации дека имало политика во изборот на Дел Боске пагаат во вода. Како можеше нешто такво да помислиш брат, еден професионален тренер како Дел Боске да ги дели играчите според тоа дали се од Мадрид или Барселона . :helou:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. YEAHHHHHHHHHHHHHHH.
VALDES ODI NA SVETSKO BE MADRIDISTI
A, sto mislis, da ne bese pritisokot od katalonskite mediumi, ke se odlucese Del Boske da go zeme Valdes?:nenene:Значи твоите констатации дека имало политика во изборот на Дел Боске пагаат во вода. Како можеше нешто такво да помислиш брат, еден професионален тренер како Дел Боске да ги дели играчите според тоа дали се од Мадрид или Барселона . :helou:
Мило ми е за Валдес што ке оди на СП, а за Педро ми е уште помило
Другар не иде тоа така како што мислиш ти,ете и Дунга(КРЕТЕНОТ) има притисот од цел свет околу тоа што не го повикува Роналдињо,па пак не го вика....A, sto mislis, da ne bese pritisokot od katalonskite mediumi, ke se odlucese Del Boske da go zeme Valdes?:nenene:
лол за каков притисок збориш брат, за трет голман ????A, sto mislis, da ne bese pritisokot od katalonskite mediumi, ke se odlucese Del Boske da go zeme Valdes?:nenene:
Ајде на Сити е потегот.Ајде сеа Ибра да го Шутниме, и Анри!!! сигурно ке заработиме од овие двајца 50 Милјони :Р
Ако даде некој 50милиони за Ибра ќе заработиме, зато што Анри ќе си оди без пари(можда нешто ситно)Ајде сеа Ибра да го Шутниме, и Анри!!! сигурно ке заработиме од овие двајца 50 Милјони :Р
Супер...најдоброто што можеше
koga go zel buskets da go zemese i granero :tv:GK Iker Casillas
GK Pepe Reina
GK Víctor Valdés
DF Carles Puyol
DF Sergio Ramos
DF Carlos Marchena
DF Joan Capdevila
DF Raúl Albiol
DF Gerard Piqué
DF Álvaro Arbeloa
MF Xavi Hernández
MF Xabi Alonso
MF Cesc Fabregas
MF Andrés Iniesta
MF Sergio Busquets
MF Jesús Navas
MF Javi Martínez
FW Fernando Torres
FW David Villa
FW David Silva
FW Juan Manuel Mata
FW Fernando Llorente
FW Pedro Rodríguez
--- надополнето ---
Duri 8 igraci se od Barca. Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Villa i Pedro
Kaj Dunga golemi pari se vrtat.Другар не иде тоа така како што мислиш ти,ете и Дунга(КРЕТЕНОТ) има притисот од цел свет околу тоа што не го повикува Роналдињо,па пак не го вика....
Ne sporeduvaj Maradona i Del Boske. Prviot e najekscentricen menadzer zaedno so Mourinho.лол за каков притисок збориш брат, за трет голман ????
Врз Марадона се врши најголемиот притисок до сега, па тој пак тера по своето, исто и врз Липи, така да се зависи од тренерот , нема тука политики.
Туку батали тоа, сеа со 8играчи на Барса у Шпанија, кој навивач на Барса не би бил за Шпанија на светското цццц...
Колку и да си навивач на друга репрезентација, едноставно срцето ти е со шпанциве
Прво што ми текнува е лошата поставеност против Евертон ( 3-3 ), каде можеше многу подобро да израегира при головите, посебно за вториот гол. Втора што ми доаѓа е пеналот што го направи против Виган. Али ај тоа и не е ништо во споредба со тоа што го покажа на Европското првенство 2008, посебно киксовите против Турција.Ај баш ме интересира колку киксови од овој ќе наброиш.
Иначе Валдес е добар голман,и секако дека треба да се наоѓа во списокот на играчи на Шпанија за светсково.
Оваа сезона бранеше солидно,па и повеќе од тоа.На моменти дури беше подобар и од Касиљас.Но,Дел Боске е бивш реалец,така да..:tv: