Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ja чуваме Седумката на Виља изгледа затоа си заминал Гуди.:back:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
За Ибра беа платени доста пари и Ето беше изгубен...за што?
За само една сезона да изигра?
Не,не и не,значи сватете дека Ибра немаше лоша прва сезона,туку сеуште не е вклопен до толку во тимот и не е многу веројатно дека тој ќе си оди.

п.с.
Ај чесито Виља!

B

Beck's

Гостин
Eto veke uspea da dobie sekoj mozen trofej vo Barca,znaci toj samiot pa i napadot na Barca trebase da se osvezi so novi predizvici.A za Ibra ne bi se soglasil vo nikoj slucaj da go pustat da ide,sver e Ibra cekajte malce u pm,da ne ispademe i nie sea ko madrigani,aj ne pokaza nisto odma neka leta.Ibra slednata sezona siguren sum deka ke gi pokaze svoite kvaliteti 3 pati poveke od ova sezona.Zatoa smirete se:)

Villa-Ibrahimovic-Messi
Pedro-Villa/Ibrahimovic-Messi

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ај честито Виља. :) Сметајте на вратка од Перез во наредниве 48 часа :pos:

B

Beck's

Гостин
Does Guardiola move Iniesta upfront to partner Villa and Messi in attack, and slot Fabregas alongside Xavi in midfield? That’s about as mouth-watering an attacking unit as you can get. It would be like watching a juggler in action through a kaleidoscope. Inter might just need 21 men behind the ball next time they meet. 20 if Sergio Busquets can somehow still break into the first XI
:tv:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Честито нека ни е Давид Виља. Му посакувам многу погодоци и многу трофеи со Барса. VISCA BARCA, VISCA VILLA :smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Епа со среќа да си го служиме Виља. :) Да дава многу голови и да освојува многу титули со Барса. И да, секоја чест на Лапорта за потегов, одличен подарок ни донесе пред крајот на неговиот мандат.

За Ибра, ме мрзи да си ги барам постовите од прошлото лето каде бев против давањето на Ето за Ибра, кадев бев против таков профил на играч за во Барса....но кога веќе Пеп се реши ај си реков чим толку запнал ќе мора да му веруваме.
Ибра немаше толку лоша сезона, 20+ голови каде што некои беа одлучувачки е одлично постигнување, шанса уште една заслужува, но и покрај се, јас сеуште стојам на ставот дека тој не е профил на играч за Барса.
Може да постигне и 30 гола, али не е тоа тоа. Ја умртвува играта, некако со него сме проѕирни, поспори, без доволно идеи во нападот, премногу е статичен и предвидлив, Барса со шпиц како Виља ќе постигне многу повеќе одколку со играч како Ибра.
Ибра е играч за тимови како Интер, како Челзи, Ливерпул....
Шанса уште една заслужува, како ќе ја искористе ќе видиме !?

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Оваа сезона се виде дека НЕМОЖЕ да играме само со ЕДЕН класичен напаѓач во целокупниот состав!

Во првиот дел од сезоната кога Ибра мелеше со голови и асистенции, на сите им беше добар, кога го даде винерот против Реал звер е најбољи... но падна во форма, се загуби, за мене очекувано и оправдано. И да не освоевме титула истото ќе го кажев.

1. Анри уште од старт беше пресечен, и играше само колку да пополнува место... тоа веќе и врапците го знаат, а и кога играше беше поставуван лево офанзивно.
2. Кога се виде веќе дека Ибра е загубен и бескорисен во нападот последните натпревари, Пеп го стави Бојан како КЛАСИЧЕН НАПАЃАЧ - нешто што Крка нема играно НИКОГАШ во Барселона - и ја извади сезоната со неколку одлучувачки голови.

Пеп го сфати тоа уште одамна, и еве реагираше инстантно по завршувањето на сезоната.

Значи, за следната сезона ќе ИМАМЕ ДВА КЛАСИЧНИ НАПАЃАЧИ... и ќе немора да се грижиме дали едниот е во форма или другиот, дали едниот е повреден или слично.

Само ми е жал што Пеп не верува во напредокот и талентот на Крка како класичен напаѓач - не како замена за Меси или Педро по бочните позиции, па најдобра опција за него би било трансфер со опција да се врати кога ќе порасне.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ај честито Виља,сигурен сум дека ќе се покаже подобро од Ибра,него цената 40 милиони ми е некако многу...али ај.. :)

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.033
Поени од реакции
74.445
Ај честито нов играч. Правилен потег на управата на барселона и мислам дека ако успеете да го земете и Фабрегас, следна сезона нема ни бод да изгубите во Шпанија. Едноставно ќе имате тим пополнет на сите позиции (не дека и сега не е таков :)), ама може и да се наруши хармонијата и тоа да влијае негативно. Сега се ми се чини дека ќе го шитнете Бојан Кркиќ :)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
^Не вервам јас во ова, мислам дека сега ќе се оди по Фабрегас и толку од Лапорта. За другите играчи ќе решава наредното раководство.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Нема шанси бре, тешки глупости на новинарите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom