Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај честито нека ни е и да го срушат догодина со Меси заедно рекордот шо го поставија годинава Игуаин и Роналдо:)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Epa, toa sakam da kazam. Moze i nie da probame da igrame so druga formacija. Da probame samo, ne mora da se meni konceptot na Krojf. Da se isprobaat razlicni formacii kako 4-1-3-2 ili 4-2-3-1, pa i 4-3-1-2(ama vaka e premnogu defanzivno).
Па да... Пеп пробуваше со други формации и годинава... 3-4-3, 4-3-1-2... Тоа во повеќето случаи се исплатеше, како на пример во второто Ел Класико, ама да не правиме формации сега напразно, Пеп знае најдобро како да ја постави екипата.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Нека ни е честито за Виља.

А околу Фабрегас, мислам дека додека Чави игра во врвна форма - едноставно нема место во екипата за него. Мора да има еден дефанзивец во средниот ред, а другите двајца Чави и Иниеста. А тоа со прекомандување на Иниеста како лево крило, не е добро, бидејќи тогаш нема место за Ибра, а уверен сум дека оваа сезона ќе екслодира и ќе го покаже најдоброто.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Интервју со Чики !

Бојан и Ибра дефинитивно остануваат !
Арсенал го има последниот збор за Цеск !
За Маркез и Анри има место, доколку сакаат да останат, ако не, слободни се да си бараат нов клуб.
И на крај се зависи од Туре, дали ке го прифати предизвикот да се бори со Буси за прв тим, или ќе си оди.
Поопширно на линкот погоре.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
ај честито нека ни е Вила брака, уште Цеск да дојде и можда овој Хазард од Лил и мислам ке бидеме страшни.
Замислете, 80% од шпанската репрезентација ке биде од Барса , а плус го имаме и Меси. Треба да почнат да се серат в гаки тимовите низ Европа. :helou:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не знам како тоа мислите дека Ибра ќе си оди.

Па зарем толку пари залудно беа фрлени за него.

I

IBIZA SOUND

Гостин
eve me povtorno mene po cetiri dneven ban :)

znaci definitivno villa ide kaj nas a siguren sum deka i cesk ke dojde vo barsa,ibra ne veruvam deka ke zamine a so ture siguren sum deka ke se prostime

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Честитки за Виља... :smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Многу го сакам и почитувам Виља како играч,лани беше моја најголема желба за во Реал.Штета што ќе го гледам во дресот на најлутиот ривал но му посакувам успешна кариера.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
По се изгледа треба да се шитне некој напаѓач зашто не заборавајте и на Хлеб.:toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
супер засилување, само што мислам дека 40 мил. се премногу за 28 годишњак.
требаше многу порано да го земете но тоа е.
уште Цеск и Барса ќе ја повтори тројната круна.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
pedro ke ode na SP, a valdes ke ceka druga prilika
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=715199&idseccio_PK=1507

neznam kako diego lopez zasluzi da bide tret golman a valdez ne
Јас незнам како заслужи Реина да биде пред Валдес ама ајде нека му биде. Ако се повреди Касиљас ќе се слика Шпанија со Реина на голот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom