- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
Мотивациското клипче на Пеп пред натпреварот со Ваљадолид.
Фабрегас подобар од Иниеста Фабрегас ако дојде е печен да грее клупа ако Иниеста не игра крило, што не сакам да се случи ...е да бе Валенсија со кои играчи ќе игра? :pos2:
ако остане Туре
----------------Валдез------------
Алвес---Пујол---Пиќе----Абидал
-----------------Туре-------------------
-----------Чави-------Фабрегас----
------Меси---------------------Виља----
------------------Ибра-------------------
е сега Иниеста на клупа малку незгодно е али то е
Кој мотиватор е Пеп.....Мотивациското клипче на Пеп пред натпреварот со Ваљадолид.
Иниеста на клупа, тоа нема шанси да се случи, побрзо Ибрахимовиќ ќе ја грее клупатаФабрегас подобар од Иниеста Фабрегас ако дојде е печен да грее клупа ако Иниеста не игра крило, што не сакам да се случи ...
Не се споредува тоа дрвото Бускетс со Туре. Ко да го споредуваш Меси со Бендтнер Иако во последниве мечови ме изненади позитивно на моменти Бускетс ама на НЕКОЛКУ моменти само. Туре ако го испуштат ќе биде многу полошо него испуштањето на Ето. Туре е несопирлива сила и го докажа тоа полно пати, колку поразлична игра има Барса со Туре место со Бускетс. Златно трио се Чави - Туре - Иниеста, за мене незаменлива средина. Се надевам дека ќе им дојде памет и нема да го направат тој погрешен потег.Иниеста на клупа, тоа нема шанси да се случи, побрзо Ибрахимовиќ ќе ја грее клупата
------Меси---------------------Иниеста----
------------------Виља------------------
Фабрегас ќе треба да е смената на Чави ама додека игра чави барем уште 2 сезони Инеста може да игра на оваа позиција (лево крило). Само мака ќе ми е исто за Педро. Се покажа многу, а нема да има многу шанси за игра ако дојдат и Фабрегас и Виља.
Туре не треба да го дадат по никоја цена. Човекот е работник голем на теренот, со Бускетс не би го споредувал ич, а во споредбата со Маскерано, едноставно ќе речам Туре е покомплетен играч и ментално и физички.
Многу интересен преоден рок следува. Ако уште сега Лапорта ги донесе Виља и Фабрегас не знам што да очекувам уште од новиот претседател на лето. Што ќе ветува во изборната кампања. Кога и со овие двајца е завршена работата. Уште десен бек да се најде за резерва,a може и Асенхо за резервен голман
Абе со кои сака нека игра. Секако се во криза, мора да продаваат играчи. Па ако има шанса оти да не. Мислам дека Мата одлично би се вклопил во играта на Барса.е да бе Валенсија со кои играчи ќе игра? :pos2:
Не ни треба Мата!Абе со кои сака нека игра. Секако се во криза, мора да продаваат играчи. Па ако има шанса оти да не. Мислам дека Мата одлично би се вклопил во играта на Барса.
Продолжување на договорот на Пеп за уште некоја сезона :smir:Иниеста на клупа, тоа нема шанси да се случи, побрзо Ибрахимовиќ ќе ја грее клупата
------Меси---------------------Иниеста----
------------------Виља------------------
Фабрегас ќе треба да е смената на Чави ама додека игра чави барем уште 2 сезони Инеста може да игра на оваа позиција (лево крило). Само мака ќе ми е исто за Педро. Се покажа многу, а нема да има многу шанси за игра ако дојдат и Фабрегас и Виља.
Туре не треба да го дадат по никоја цена. Човекот е работник голем на теренот, со Бускетс не би го споредувал ич, а во споредбата со Маскерано, едноставно ќе речам Туре е покомплетен играч и ментално и физички.
Многу интересен преоден рок следува. Ако уште сега Лапорта ги донесе Виља и Фабрегас не знам што да очекувам уште од новиот претседател на лето. Што ќе ветува во изборната кампања. Кога и со овие двајца е завршена работата. Уште десен бек да се најде за резерва,a може и Асенхо за резервен голман
си ме престигнал за малкуIt's now official: David Villa is a Barcelona player. 40m euros
Congrats