Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Значи какви ли не се мислења прочитав, и ме испровоциравте да се регистрирам. Како може од еден пораз да се разочарувате, и да бришете профили, и незнам какви други ствари? Луѓе уште ништо не е завршено, има уште 90 минути на нашата писта, и познавајки го менталитетот на играчите, и мотиватор како што е Пеп, кај мене сеуште има реални шанси за пролаз на Барса. И да не се пласире Барселона во финале, и да не освоиме примера, јас пак ќе бидам горд навивач на каталонската гордост, или веќе заборавивте што направивме лани? Епа да ве потсетам дека напишавме историја која никој нема да ја направи во следните 100 години. Освоивме 6 титули за 1 сезона, на никој не му успеало тоа. Ако не друго што да кажат навивачите на Милан, на Ливерпул, на Јувентус????

Дај воздржете се, и да се биде навивач на Барселона во денешно време е гордост. А што се однесува до коментарите од другите фанови, нормално е. Пред 8 часа падна европскиот шампион кој не знаеше за пораз. Докажавме на цел свет дека ја имаме најдобрата игра во светот, и дека континуирано газевме се пред себе овие 2 години. Е сеа неможе среќата да биде нонстоп на наша страна. Интер сношти заслужено не победи, Мурињо е стратег ипол и одлично не затвори од сите страни, се надевам дека нема да му тргне и на кампот.

Поздрав до сите и не се разочарувајте, оваа Барса е веќе пишана во историјата како тим што го игра најубавиот и најатрактивниот фудбал, тоа на мене ме прави ептен горд, а ако биде зачинета оваа сезона и со некоја титула ќе биде уште поубаво.

Се читаме после, идам сеа да спијам. VISCA EL BARCA, ESTAMOS UN TOTAL CLAM !!!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Значи какви ли не се мислења прочитав, и ме испровоциравте да се регистрирам. Како може од еден пораз да се разочарувате, и да бришете профили, и незнам какви други ствари? Луѓе уште ништо не е завршено, има уште 90 минути на нашата писта, и познавајки го менталитетот на играчите, и мотиватор како што е Пеп, кај мене сеуште има реални шанси за пролаз на Барса. И да не се пласире Барселона во финале, и да не освоиме примера, јас пак ќе бидам горд навивач на каталонската гордост, или веќе заборавивте што направивме лани? Епа да ве потсетам дека напишавме историја која никој нема да ја направи во следните 100 години. Освоивме 6 титули за 1 сезона, на никој не му успеало тоа. Ако не друго што да кажат навивачите на Милан, на Ливерпул, на Јувентус????

Дај воздржете се, и да се биде навивач на Барселона во денешно време е гордост. А што се однесува до коментарите од другите фанови, нормално е. Пред 8 часа падна европскиот шампион кој не знаеше за пораз. Докажавме на цел свет дека ја имаме најдобрата игра во светот, и дека континуирано газевме се пред себе овие 2 години. Е сеа неможе среќата да биде нонстоп на наша страна. Интер сношти заслужено не победи, Мурињо е стратег ипол и одлично не затвори од сите страни, се надевам дека нема да му тргне и на кампот.

Поздрав до сите и не се разочарувајте, оваа Барса е веќе пишана во историјата како тим што го игра најубавиот и најатрактивниот фудбал, тоа на мене ме прави ептен горд, а ако биде зачинета оваа сезона и со некоја титула ќе биде уште поубаво.

Се читаме после, идам сеа да спијам. VISCA EL BARCA, ESTAMOS UN TOTAL CLAM !!!
Одлично освежување во фан клубов. Добредојде. :barca:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

0:34 wow offside lol - ама и линиски судија касни ама тоа е што е+имаа 9 офсајди како и да е еден им се погоди. Ако сакаме да биднеме шампиони треба да се намачиме а до сега со сите екипи си поминувавме лесно мора и некоја да застане на пат. Судат и за нас и против нас зависи како се погоди. Имаме лесен меч со Ксерез а потоа нека си размислат за Интер
Поздрав и се гледаме утре

За Офсајд имаше, за пенал не сум сигурен кој како ке го види ама па од друга страна и на Милито во прво му свиреа непостоечки офсајд кога излезе само пред голот.

Така да грешки има на секој натпревар само што оној кој губи ги гледа оној кој победува НЕ.

Во секој случај на Ноу Камп мислам дека ке се случуваат мног работи кој ни Нострадамус не може да ги предвиди!:smir:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
АБе ајт не се замарајте глеате меси не му беше денот како да беше поспан:sonce: !

Дома коа ке играте 2-0 и ајде чао ахаха :jaj:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
лоша утакмица, некако слабо шутиравме. премногу чиста ситуација бараат. требаше повеќе шутеви особено последните 20 мин кога интер беа во шише. како и да е, супер задоволен ќе бев со минимален пораз, плус даден гол. вака е малку ризично, но 2 гола дома паѓаат од шала, така да очекувам спектакл на ноукамп

сега треба да покаже барса од каков материјал се направени. мислам дека ако се прегазат дома интер , таа победа ќе одекне повеќе од евентуалната победа во финалето.
треба шампионска игра дома, и буквално сите до еден да признаат.
тоа е она што ја прави барса посебна, не трофеите, не победите, него признанијата од самите противници, и тоа најлутите!

како помал се тепав со другари од маало, некои ме тепаа :) повеќе се боревме.. и сега имаш ситуација кога си многу појак од некого, ама он никако не се дава, ти го млатиш он не се дава... и на крај го фаќаш го легнуваш на земја , седнуваш на него му ги фаќаш рацете му ги шириш на земја и му викаш - признај!! и он нема каде ти признава - ок појак си ти признавам - инаку нема да го пуштиш.... Е ТОА ТИ Е БАРСА!

дали имало пенал врз алвеш? да не се заебаваме. прописно се избламира човекот. од пенал немаше ни П. чист жолт картон си го заслужи. мразам глума повеќе од се!

дома се надевам ќе биде друга приказна, иако имам целосен респект кон овој интер. само не е до тоа колку овој интер е добар, нешто друго е работата... :)

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
натпреваров го изгубивме на тактички план, но почувствував и замор кај повеќето наши играчи. Фала му на Бога што има реванш. Мислам дека БАРСА мора да го докаже своето вистинско лице. Искрено, се надевам на победа на КАМПОТ, бидејќи таму сме далеку посупериорни од која било друга екипа. Сигурен сум и дека Мурињо сеуште не е мирен. Ништо не е готово. Неколку измени во составот од вчера, поголеми идеи и мотивацијата треба да бидат клучот на успехот. И иако по вчерашниот пораз сеуште не можам да се соземам :nesvest:, денес се разбудив со нешто ново во мене, нешто наречено ВЕРБА. ВЕРБА во тимот кој ќе ни донеси уште многу среќни моменти за кои допрва ќе се прикажува. Убеден сум.... VISCA EL BARCA!!!!!!

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Абе судии или не...изгубивме заслужено...
Не беше тоа играта на Барса...а и тогаш кога имаа шанси, претеруваа...
сакаа да влезат во гол со топката....
И ќе бидам искрен...не знам дали ќе можеме да ги отвориме на Кампот...
мислам дека шансите за финале ни се многу мали

Како и да е...јеби га ...живот..гледајте напред :)

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Дајте нешто постирајте изјави интервјуа после мечот ова она... поминат ми е лимитот не можам да барај низ сајтови... :)

Инаку, вчера видовме зошто ни треба Фабрегас :)
Дефинитвно без Чави и Иниеста заедно на терен против тренери како Мурињо не се минува :) Според мене поразлична би била приказната ако Иниеста беше на теренот вчера, со маркирањето на Чави ни ја маркираа цела средина :toe:

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Тренерот на Барселона Пеп Гвардиола вели дека долгиот пат со автобус не е оправдување за поразот од Интер. Барселона беше надиграна од Интер и поразена со 3-1 во првиот полуфинален натпревар од Лигата на Шампионите.
Фудбалерите на каталонскиот тим од добро познати причини патуваа со автобус.
Гвардиола вели дека тоа не е оправдување за поразот и фудбалерите треба да имаат дополнителна мотивација поради самиот факт дека играат во полуфинале.
"Не сакам да давам никакви оправдувања за поразот" - вели Гвардиола.
"Да, тоа беше долго патување, тоа е точно, но ова е полуфинале во Лигата на Шампионите и желбата да се дојде до финалето треба да биде доволно значајна".
"Започнавме со гол, но не игравме доволно добро во првиот дел".
"Не ја движевме топката со пасија. Игравме против добар тим под тешки околности, но има уште еден натпревар и ќе се обидеме".
"Ќе се обидеме. Во Барселона ќе имаме шанса. Ќе се обидеме и ќе нападнеме, ќе додадеме вода на теренот, сакаме топката да се движи побрзо".
"Ќе се обидеме и би требало да видиме добра игра" - заврши Пеп Гвардиола.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ќе биде весело да видиме како ќе продолжи кавгава помеѓу Чави и Мурињо:pos2::pos2:

I

IBIZA SOUND

Гостин
Абе судии или не...изгубивме заслужено...
Не беше тоа играта на Барса...а и тогаш кога имаа шанси, претеруваа...
сакаа да влезат во гол со топката....
И ќе бидам искрен...не знам дали ќе можеме да ги отвориме на Кампот...
мислам дека шансите за финале ни се многу мали

Како и да е...јеби га ...живот..гледајте напред :)
so ova se slagam
da bese 3 2 ke imavme golemi sansi,ama vaka na 3 1 tesko tesko mnogu tesko ke bide znaejki go murinjo kako dobro ke se zatvori

P.S.imalo kavga megju murinjo i xavi
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d16c9511-c6cf-4204-b1cd-fc8da773b142&ln=3&typeBack=Последни Вести

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Момци,извинете за мојата глупавост,мојот идиотизам,ај едноставно да кажеме дека тоа го пишав у афект и бев многу даун.
СЕГА НА НОУ КАМП МОРАМЕ ДА ТЕПАМЕ,а знам дека и можеме!

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Тажен ден за навивачите на Барса во целиот свет...Незнам шо да кажам а да не барам оправдување...Трајче уше еднаш покажа дека не е спремен за вакви утакмици, а Меси требаше да игра подесно, таму 2-3 би го чувале, а во средина 5-6. Тоа е тоа, иако не е се изгубено, Барса немаше да биде Барса ако се предаваше после една утакмица...Ќе искористам еден израз од познат НБА тренер

Don't ever underestimate the heart of a champion

п.с ЛаВиста и ко. Видовте шо се случи со фанчињата на РМ кои толку ги бранеше кога сереа овде...?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Момци,извинете за мојата глупавост,мојот идиотизам,ај едноставно да кажеме дека тоа го пишав у афект и бев многу даун.
СЕГА НА НОУ КАМП МОРАМЕ ДА ТЕПАМЕ,а знам дека и можеме!
А овај потписов братче од кај го изваде ? Колку шо знам јас такво нешто немам напишано и ако провериш во моите мислења такво нешто не постои. Ех бе ПАТЕТИКО! Сам си напрајл цитат за на потпис. :pos:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ај нека не лајат овде многу Задридскиве кучки :pusk:

Иначе на Камп Ноу че го оправдаме епитетот ШАМПИОНИ! Меси подесно, Јаја туре во игра и лево Абидал + на местото од суспендираниот Пујол највероватно Милито па че видиме дали брат му че претни од пола терен :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom