- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 165
- Поени од реакции
- 16
Значи какви ли не се мислења прочитав, и ме испровоциравте да се регистрирам. Како може од еден пораз да се разочарувате, и да бришете профили, и незнам какви други ствари? Луѓе уште ништо не е завршено, има уште 90 минути на нашата писта, и познавајки го менталитетот на играчите, и мотиватор како што е Пеп, кај мене сеуште има реални шанси за пролаз на Барса. И да не се пласире Барселона во финале, и да не освоиме примера, јас пак ќе бидам горд навивач на каталонската гордост, или веќе заборавивте што направивме лани? Епа да ве потсетам дека напишавме историја која никој нема да ја направи во следните 100 години. Освоивме 6 титули за 1 сезона, на никој не му успеало тоа. Ако не друго што да кажат навивачите на Милан, на Ливерпул, на Јувентус????
Дај воздржете се, и да се биде навивач на Барселона во денешно време е гордост. А што се однесува до коментарите од другите фанови, нормално е. Пред 8 часа падна европскиот шампион кој не знаеше за пораз. Докажавме на цел свет дека ја имаме најдобрата игра во светот, и дека континуирано газевме се пред себе овие 2 години. Е сеа неможе среќата да биде нонстоп на наша страна. Интер сношти заслужено не победи, Мурињо е стратег ипол и одлично не затвори од сите страни, се надевам дека нема да му тргне и на кампот.
Поздрав до сите и не се разочарувајте, оваа Барса е веќе пишана во историјата како тим што го игра најубавиот и најатрактивниот фудбал, тоа на мене ме прави ептен горд, а ако биде зачинета оваа сезона и со некоја титула ќе биде уште поубаво.
Се читаме после, идам сеа да спијам. VISCA EL BARCA, ESTAMOS UN TOTAL CLAM !!!
Дај воздржете се, и да се биде навивач на Барселона во денешно време е гордост. А што се однесува до коментарите од другите фанови, нормално е. Пред 8 часа падна европскиот шампион кој не знаеше за пораз. Докажавме на цел свет дека ја имаме најдобрата игра во светот, и дека континуирано газевме се пред себе овие 2 години. Е сеа неможе среќата да биде нонстоп на наша страна. Интер сношти заслужено не победи, Мурињо е стратег ипол и одлично не затвори од сите страни, се надевам дека нема да му тргне и на кампот.
Поздрав до сите и не се разочарувајте, оваа Барса е веќе пишана во историјата како тим што го игра најубавиот и најатрактивниот фудбал, тоа на мене ме прави ептен горд, а ако биде зачинета оваа сезона и со некоја титула ќе биде уште поубаво.
Се читаме после, идам сеа да спијам. VISCA EL BARCA, ESTAMOS UN TOTAL CLAM !!!