Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ајде нека дојда сега и фанови од Арсенал да мрчат за Меси :tv:
Е тоа ќе биде врв вечери:)
Знаеш како е муабетот со овие фанови на другите клубови кои дркаат на наш пораз...

Тоа е како еден љубовџија кој ебе многу девојки и ги остава трудни а потоа бега од нив и сите тие го мразат него!
:tv:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Јас мислам дека треба IGNORE, на простачките коментари...Едноставно не се замарајте инаку...

ПЕП: Ќе се видиме на реванш натпреварот во Барселона, тоа е се што можам да кажам.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Абе ти глуп со сила се праеш или се заебаваш овде!!

Каде гледаш дека некој вели дека Меси е тој од кого зависиме!
:uvo::uvo:
Не бе братче, прво немора да навредуваш, никаде не навредив само си прајме муабет. Второ, незнам како ама наеднаш вашио Бог кој се јавува насекое, вонземјанецо шо не се запира го снема за фанојве.. па некој почнаа дури да се откажуваат како овај шо го носам на потпис.

Незнам ни зошто пишав, кога знам шо ме чека. Ај оладете и заборавете. Пис. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не бе братче, прво немора да навредуваш, никаде не навредив само си прајме муабет. Второ, незнам како ама наеднаш вашио Бог кој се јавува насекое, вонземјанецо шо не се запира го снема за фанојве.. па некој почнаа дури да се откажуваат како овај шо го носам на потпис.

Торпедо-синдром. Инаку такви навивачи сите имаат, а за Меси не кажа никој лошо. Едноставно играше на позиција на која не му оди, плус Чави беше отсечен:toe:

Sir Dalton

Ću te patošem!
Член од
30 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
Prvo da kazam deka sum optimista za revansot od ednostavna pricina sto neznam od koga Barca ne dala gol na Camp Nou, znaci treba da se ocekuva i vo Sreda da dade barem 1. Ako do sega favorit za idenje ponatamu bese Barca sega mora da e Inter so okolu 55-45 % sto uopste ne e loso. Mora da iskomentiram malce za formacijata na Pep: u zadnje vreme mnogu go forsira Messi kako poluspic ili kako klasicen centarfor (sto protiv telinjatra od Madrid moze da pomine posto odbranata im e zanikade ali protiv Inter :nenene:. Ne moze Messi da igra centar kaj sto moze da go cuvaat i dvata centralni defanzivci (Lucio i Samoel) so pomos od nivniot dmc (Motta)... i da se razbereme, koi stoki se defanzivcite na Inter samo nekoj 2metras od 140 kila moze duel da im zeme. Trebase Messi da si igra krilo, ke se otvorese prostor i za Ibra... a ne vaka site nac'ckani na sredina i topka ne pominuva. I koj mu e toj poteg na Pep, go vadi Ibra go stava Abidal... na 3-1 aj ti se molam, valjda misli deka rezultatot e top pa ke go brani. Se pokaza deka Maxwell e nesrekno resenie za lev bek (a i za levo krilo) i ako vekje Abidal bese spremen da igra trebase da go pocne natprevarot od prva min a ne da vlaga kako zamena. Pep trebase da znae deka Maicon e dosta ofanziven (slicno kako nasiot Alves) i morase povekje da se pazi na taa leva strana (zatoa pred utakmicata mislev deka Puyol ke igra levo so Millito i Pique u sredina). Rezultat na seto toa e 3 gola postignati po akcii od taa leva strana (na Inter desna).
Se nadevam deka na Camp Nou Abidal ke igra levo a Milli i Pique sredina (posto Puyol ima zolti kartoni). Isto sum razocaran i od Ibra (izgleda Morrati naprail bolje zdelka so Eto i Motta nasproti Laporta so Maxwell i Ibra)... ocigledno i Pep bil nezadovolen stom go smeni, ali mesto da go stavi Bojan ili Henry (poise bi sakal Bojan posto Henry mi e tapa poslednive 100 meseca) on go stava Abidal i go igra maxweel ko krilo... idi pa razberi.
Kako i da e, da ne bidam ko drugi "verni" navivaci koi odma go isplukaa klubot posle porazot ja ke kazam deka sum golem optimist deka moze da pomineme ponatamu (vidovte li sto im se desi poslednite 20 minuti... ne iskocija od 16nik, Pique imase poise sansi od Eto i Millito, samo jebiga ne e napagjac da gi iskoristi) i mislam deka na Camp Nou ke igrame od pocetok so takov presing (sto moze i da ni se osveti so ogled na toa deka sme spori u poslednata linija pa ke go jademe na kontra ali nema so da izgubime, ednostavno morame taka). Za Messi ne se sekiram, on svoite 5 minuti ke si gi doceka samo bi sakal da igra krilo na revansot so Pedro levo a Ibra u sredina (ili moze Bojan da pocne mesto Ibra, da mu dojde malce pamet) i pobeda od 2-0 ne ni bega.

P.S. Uste da dodadam deka nie ne sme picki ko nekoi i ne se zalime na sudiski odluki, takvi raboti se slucuvaat u fudbalot, nekogas se vo tvoja korist nekogas ne.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237

Абе пишувај никој не ти забранува...туку ние ти кажуваме едно а ти тврдоглаво тврдиш дека не е така...дури даваш линкови каде сакаш да ни докажеш дека си во право...а де факто не си!

Цело време ни викаш демек ние сме рекле дека Меси е Барселона.А во ниту еден од линковите што ги постираше не пишуваше така!

пс: за потпиот да ти коментирам нешто...барем вие не треба да зборувате за фалш фанови...цел форум знае какви членови има кај вас:tv:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Торпедо-синдром. Инаку такви навивачи сите имаат, а за Меси не кажа никој лошо. Едноставно играше на позиција на која не му оди, плус Чави беше отсечен:toe:
Конечно некој, а да не ми се раздери. :) Тоа е тоа.. незнам како овие одма се откажуваат, па нели нивниот месија ке се врати, баш сега е време после 2 слаби утакмици :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
пс: за потпиот да ти коментирам нешто...барем вие не треба да зборувате за фалш фанови...цел форум знае какви членови има кај вас:tv:
Добро сеа има некој.. ама не си бришеле профили барем :) Шала :tv:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Конечно некој, а да не ми се раздери. :) Тоа е тоа.. незнам како овие одма се откажуваат, па нели нивниот месија ке се врати, баш сега е време после 2 слаби утакмици :)
Ќе биде бе за 8 дена. Ништо не е завршено, јас верувам во оваа екипа дека ако почне да ја игра својата игра на кампот и ако постигне гол во првите 20 минути ќе биде жустро до крај. Само ме страв да не испадне како со Арсенал со жални и напатени фаци да си одат сите. Само во тој случај сакам сите тука да се извинат јавно:smir:

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Срциња се гледаме на реваншот.Одлична утакмица:smir: Ве сакам:pipi:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Хахах ејј extreme1 и тој со калашот me spuka...ги поминуваат сите нивни колеги :)
Екстрим1 ни е најјакио навивач кој првото прашање кога дојде беше: Decki da ve prasam dali Zidane dade gol ?

:tv:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
многу моќна завршница прикажавте, ако тоа го примените и на Ноу Камп од првата секунда, Интер ќе мора да има нешто поише од luck за да игра во Мај на Бернабе...

а тоа ќе биде и единственото решение за Пеп со оглед дека и Пујол ќе го нема, ќе мора да тргне со Ибра-Анри-Меси од старт офанзивно по атак кон голот на Цезар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom